reklama
Zonka witaj, myślałam ostatnio o tobie. Jest zresztą kilka majóweczek które mi po głowie chodzą. Na razie udało mi się Gag zmobilizować, ciebie ściągnęłam myślami zaraz przywołam następne
PODCZYTYWACZKI UDZIELAĆ SIĘ !!!!!
Agnieszka to ciekawe co on ma na sumieniu??
Hope a co mnie kupisz ?
Jaipur miłej gościny
Matusia słodziak z Twojego Mateusza
Aina cieszę się,że już lepiej
I już więcej nie pamiętam...
Bra Matusia buziaki dla waszych dziewczyn :*:*:*
My dziś znowu do 10tej spaliśmy
PODCZYTYWACZKI UDZIELAĆ SIĘ !!!!!
Agnieszka to ciekawe co on ma na sumieniu??
Hope a co mnie kupisz ?
Jaipur miłej gościny
Matusia słodziak z Twojego Mateusza
Aina cieszę się,że już lepiej
I już więcej nie pamiętam...
Bra Matusia buziaki dla waszych dziewczyn :*:*:*
My dziś znowu do 10tej spaliśmy
Ostatnia edycja:
marzena9
Fanka BB :)
Po nocno-porannych przebojach my też w wyrku do 10.
Głodnam więc idę do kuchni
!00 buziaków dla Majeczki i Lenusi.
Po śniadaniu maszeruję do garów ale co wyjdzie to Wam tradycyjnie pokaże wieczorem po zamknięciu sklepów, a co.
Głodnam więc idę do kuchni
!00 buziaków dla Majeczki i Lenusi.
Po śniadaniu maszeruję do garów ale co wyjdzie to Wam tradycyjnie pokaże wieczorem po zamknięciu sklepów, a co.
Agniieszka
Ale macie fajnie do 10 w lwyrku ja juz od 7 i to niezle...
jolek mysle ze gryzie go to ze wszystko ostatnio jest na mojej glowie a po za tym podpadl mi pare razy wiec teraz mi kwiatki przynosi.
jolek mysle ze gryzie go to ze wszystko ostatnio jest na mojej glowie a po za tym podpadl mi pare razy wiec teraz mi kwiatki przynosi.
basiekkk
Witka :-)
Śliczna pogoda u nas, więc jak tylko Klusek wstanie, zje to mykamy na spacer. A potem odwiedza mnie moja najlepsza pisapsióła, a która widuję się baaardzo rzadko ze względu na odległość, jaka na dzieli więc jestem mega podekscytowana:-).
Ainka cieszę się słonko, że już lepiej:-)
Jolciu super, że pospałaś, u nas tradycyjne ja o 7 wstałam, żeby napalić w kominku, coby Klusek miał cieplutko jak się obudzi, a Kluch o 8 oczy otworzył
Zonka witamy ponownie
Matusia buziaki dla Majeczki*
Bra buziaki dla Lenonka*
Śliczna pogoda u nas, więc jak tylko Klusek wstanie, zje to mykamy na spacer. A potem odwiedza mnie moja najlepsza pisapsióła, a która widuję się baaardzo rzadko ze względu na odległość, jaka na dzieli więc jestem mega podekscytowana:-).
Ainka cieszę się słonko, że już lepiej:-)
Jolciu super, że pospałaś, u nas tradycyjne ja o 7 wstałam, żeby napalić w kominku, coby Klusek miał cieplutko jak się obudzi, a Kluch o 8 oczy otworzył
Zonka witamy ponownie
Matusia buziaki dla Majeczki*
Bra buziaki dla Lenonka*
reklama