reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Również oglądam Porodówkę jak mi się przypomni i zawsze jestem wzruszona. A z mężem wspominamy sobie jak to było. Jemu najbardziej zapadło w pamięć jak przy 9 cm wparowała do nas położna z sąsiedniej sali i z zachwytem walnęła "jak ona pięknie cicho rodzi", a ja spacerowałam, po nogach mi ciekły strużki krwi i byłam zbyt zdygana żeby odpowiedzieć cokolwiek :)

co do zaciążenia to pamiętacie jak było z poziomkami? Tak się dopytywała kto też trafi na bliźniaki aż trafiło na nią więc ciiii...

Matusia, bra - buziaki dla waszych księżniczek :)
Matusia - fajnie że brat taki zaangażowany :) Będzie jej bronił przed chłopaczyskami :)

Mój łobuz właśnie odsypia ostatnich kilka dni i dzisiejszą nockę cwaniak jeden. No ale czasami musi byc bardzo źle bo potem to już tylko lepiej i na to liczę :) Miłego dzionka :)

reklama
jezuuuu czy wy musicie tyle klepac:p :-D
jak przeczytam glowny to babel sie budzi i nie mam nawet czasu odpisac....
marzena ja tez cce na ten zmierzch sie wybrac:D
lece bo slysze kaszel:)(moje dziecie jak domaga sie uwagi to kaszle:D)

Matusia mam wymienić???

Poziomki, Dombar, Sil_89, ilonka.M, Misia89, Melia, Julisia, Adeczka, Aaniaap, Jolkaa1989, Aga_biedronka, Jandia, Marttini, Adiaps, Kama83, Koniczynka_00, Sroczka, Teqq, Poisy, ,
Miał być Orzeszek ale widzę,że się odezwała. Nie ma ewci3004, ale ma problem z netem (to wtedy o niej Kamcia pisała i pomyliła ze mną). Znajdzie się jeszcze kilka dziewczyn, ale to tak z grubsza co mi do głowy przyszzło lub luknęłam na niektóre strony forum.
Zastanawiam się co z Sil_89 bo pamiętam,że ona strasznie poród przeżyła i nie potrafiła się cieszyć z macierzyństwa. Mam nadzieję,że się polepszyło.

Co do Darii to się trochę zawiodłam na niej. Ponaciągała nas na głosy w konkursach i zamilkła.

wisienka - mój tez kaszle jak chce żeby ktoś do niego podszedł :)

Witam się po przerwie.
Moja dzidzia już niby zdrowa, ale dziś na szczepienie nie poszliśmy bo mi go szkoda było i w sumie siebie też. Za tydzień dostanie. Coś dalej żle sypia i budzi się co godzinę, nie wiem co mu jest bo już przecie zdrowy to nie powinien tak marudzić chyba że mu w nawyk weszło.
Z pracy dzwonili, że przyjdą na odwiedzinki :) (wykrakałam ostatnim postem), a w dodatku pytali kiedy i jak wracam a ja dalej nie wiem :szok:
Musze się chyba z M konkretnie rozmówić bo jak zaczynam temat to on udaje, że go nie ma jakby to tylko moja decyzja była i mój problem co z dzieckiem w tym czasie zrobić :crazy:
Musze coś naprostować mojego M...
A z nowości to jutro wybieramy sie na basen z Tymkiem na pierwsze zajęcia.
Szkoda tylko, że za tydzień wypadną przez szczepienie bo jak bedzie miał temperature to chyba raczej nie powinien basenować...

Joluś - sporo dziewczyn nas opuściło. A Daria mnie też wkurzyła:wściekła/y:.
Salsera - opisywałaś swój poród?? Idę poszukać:)

Ostatnia edycja:
jolek, ale poszłaś jak burza. Poziomki, to bym chciała żeby zdjęcia dziewczynek wstawiła, bo rozumiem że nie ma czasu przy takiej gromadce, ale jestem ciekawa jak wyglądają, bo są już takie duże,a ciekawam czy podobne bardzo. O dariaa myślałam, że będzie się udzielać i my ją naciągniemy na zrobienie grupowego zdjęcia naszych Majówczątek. Aniapp podczytuje nas, ale nie ma czasu pisać, bo jest z dwójką dzieci sama i ciągle w biegu. Może jutro przyjdzie do mnie na kawę, to Jej powiem, ze tęsknimy.

No niestety:( A o młodej też wczoraj myślałam i proszę się pojawiła.
Kurde muszę pomyśleć o wygranej w totka i puścić losa...może się uda :-D

Matusia bo ja kilka dni temu szukając czegoś wyłapałam kilka osób dlatego łatwo mi było wymienić. No to pozdrów Anię:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-)

U nas dziś -6 było rano brrrrr ale teraz słonko, więc zapodam małemu cyca i idziemy sie wietrzyć w parku:-) zapraszam bo cudny jest i wieeelki:tak: tak ajk wczoraj pisałam czytam was od początku, też sie zastanawiałam co z Darią takie fajne brzuchowe kolaże Wam porobiła:tak: może dziewczyny ciągle zaabsorbowane maluchmi są;-)

Do góry