Również oglądam Porodówkę jak mi się przypomni i zawsze jestem wzruszona. A z mężem wspominamy sobie jak to było. Jemu najbardziej zapadło w pamięć jak przy 9 cm wparowała do nas położna z sąsiedniej sali i z zachwytem walnęła "jak ona pięknie cicho rodzi", a ja spacerowałam, po nogach mi ciekły strużki krwi i byłam zbyt zdygana żeby odpowiedzieć cokolwiek
co do zaciążenia to pamiętacie jak było z poziomkami? Tak się dopytywała kto też trafi na bliźniaki aż trafiło na nią więc ciiii...
Matusia, bra - buziaki dla waszych księżniczek
Matusia - fajnie że brat taki zaangażowany Będzie jej bronił przed chłopaczyskami
Mój łobuz właśnie odsypia ostatnich kilka dni i dzisiejszą nockę cwaniak jeden. No ale czasami musi byc bardzo źle bo potem to już tylko lepiej i na to liczę Miłego dzionka
co do zaciążenia to pamiętacie jak było z poziomkami? Tak się dopytywała kto też trafi na bliźniaki aż trafiło na nią więc ciiii...
Matusia, bra - buziaki dla waszych księżniczek
Matusia - fajnie że brat taki zaangażowany Będzie jej bronił przed chłopaczyskami
Mój łobuz właśnie odsypia ostatnich kilka dni i dzisiejszą nockę cwaniak jeden. No ale czasami musi byc bardzo źle bo potem to już tylko lepiej i na to liczę Miłego dzionka