reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Agniieszka ja przeczytałam że rożen dostałaś i myślę sobie kurczę cieszy się a będzie musiała pichcić hehe ale róże to zmienia postać rzeczy :)

reklama
marzena, Paula ma zadatki na reżysera. Daleko macie do szkoły filmowej?
lepi, nie tak po cichu : 2 dni marudzenia i 2 nocki wybudzania co chwilę, ale bez płaczu.
ania, jak Wam jeden wyjdzie, to potem jak grzyby po deszczu się posypią - zobaczysz.
jolek, on nie sympatyczny tylko taki gatunek "sknera pospolita".
Majowa, ja też już ryczałam na caldezonowej reklamie (tzn, łzy w oczach). Mój rekord to jest płacz wczoraj na tap model, jak Dorota z Oliwią odpadły:-D.
agacio, moje majówczątko raczej nie doczeka się młodszego rodzeństwa:no:.
Alex, &&&& trzymam, żeby ospa przeszła bokiem. jeszcze za wcześnie na Oliego. Mój Mati nie miał jeszcze nic ani ospy, ani różyczki czy świnki i sama nie wiem czy to dobrze.
zonka, długo Cię nie było. Jak Miki? Zdjęcia prosimy.

Śmieszne dzisiaj było, jak mat obudził się, stanął na łóżku i zaczął sto lat śpiewać. Zakumkałam , że to dla Mai, która tak się cieszyła i kopała nóżkami aż nie skończył :-). Oby zawsze był taki za Nią i tak nam pomagał.

Bry :-)

Marzenno krwi spragniona :-D

Gratulacje dla kolejnych, wspaniałych okrągłomiesięczniaków :-)

No i to tyle, idę wydawać kasę na alle:-p

witam,
jak zawsze naskrobiecie a ja nie mogę nadrobić:-):-)
Hope,gdybym tylko miała prawko, to teraz siedziała bym w samochodzie i za chwilkę była u Was:-(
Matusia buziaki z okazji 6 miesięcy:**
Bra dla Lenusi również buziaczki:** jak to zleciało!
Bassiek od 9 grudnia siedze w Zamosciu:tak: zapraszam!!!!
Agacio witaj:)
Gag mój Jasiowy tez przylepa-wstydzioszeka:-)wka śiwzego powietrza troche poprawiła nastrój:)

dziąsła obrzękniete, dziecię zmęczona, mama zmęczona.
wczoraj zrobiłam sobie make-up zachustowałam sie i na dwór!
Dawka świezego powietrza troche poprawila nastrój.

reklama
Do góry