reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Staś w podziękowaniu przesyła buziole dla ciotek :-)
karolka, maja....buziaki dla pozostałych okrągłomiesięczniaków...

alex - o kurka, ja tez bym miała stracha, ze mogł się zarazic, dobrze, że byłas u lekarza, oby nic z tego nie było!!!!

matusia
....oj dobrze, że nic się nie stało, lepiej zapinaj brzdąca pasami. Gratki drugiego zębola!

jaipur....o nieeee!:szok: biedny Juniorek, ale całe szczęście, że nie miał żadnych obrażeń!

no i żadna z Was i pozostałych matek, którym spadło dziecko nie jest wyrodną matką! martwicie się o swoje dzieci! popatrzcie jak inni postępują z dziecmi - aż w głowie się nie mieści!!! jak można pobic a nawet utopic własne dziecko!!!!!:szok:,

aaaa i zgadzam się z hope, że czas najwyższy zabezpieczyc niebezpieczne rzeczy i miejsca w mieszkaniu.....

aina....rozumiem Cię....między innymi dlatego w sobote wyjeżdzam do teściów.....popilnują trochę Młodego, a ja wtedy sobie skoczę, a to do fryzjera, a to na zakupki, do kina itd. itp.

marzena
, gdzie Ty dziewczyno mieszkasz, albo śnieg, albo pochmurno masz - u mnie dziś piękne słońce i z racji tego, Staś był dwa razy na spacerku :-)

madzik...współczuje z powodu auta....ja moje odebrałam tydzień temu od mechanika....1000 zeta poszło na naprawę, a już na to konto byłby fajny fotelik dla Stasia i :-(

ale wrażliwców tutaaj mamy :-D (twardzielka się znalazła...hehehhe);-)

a my dziś bylismy na pierwszych urodzinach u koleżanki Stasia - oczywiście mój dzikusek bał się ludzi i cały czas przyklejony do mamuśki....eh....

Witam
U nas mróz na szybach zimno brrrr nic się robić nie chce a na pewno nie wstawać a moja córka dziś o 5.15 wstała bosh....
Czas leci nieubłaganie i maluchom już pół roku stuknęło buziaki dla pociech Matusi i Bry :))

Witam się po baaaardzo długiej przerwie :)
Niestety Miki należy do grona dzieciaczków, które wymagają 100% uwagi, czasem nawet kiedy śpią. Więc nie bardzo miałam jak pisać. Chociaż tyle dobrze, że jestem w miarę na bieżąco z niektórymi tematami :)
Moje słoneczko śpi, więc może coś nadrobię :)

reklama
Do góry