reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

No co Wy, spicie już?!

Kaszana, no!

Chyba sama się położę bo co tak będę siedziała, no...

edit: Idę spać. Jak tylko z nudów zaczynam buszować po forum to zaraz czytam, że ktoś zmarł. Albo, że komuś zmarło dziecko przy porodzie. I wcale nie wchodzę specjalnie na poronienia czy kącik zadumy. Ja się nie nadaję, ja przyciągam takie posty!!! Dobijcie mnie!

Ostatnia edycja:
reklama
marzena przyjechał.. jak nikogo nie było.. odpowietrzył piec.. i sobie pojechał :-p hehe hehe
no pięknie.... nawet nikt nie wiedział że był... dobrze ze piec na dworze bo miał do mnei dzwonić zanim się zjawi ale nie zadzwonił..
no a co najlepsze D wrócił po pracy do domu a tam sauna bo wszystkie grzejniki grzały nie wiadom o ile czasu :szok: on wrócił o 7 do domu mnie nie było od 3 to tak mniej więcej grzały od 1 do 3 godzin non stop
ale ważne że mamy już ciepło :-)
Eni witaj :-) im nas więcej tym weselej :-) fajnie że wyszłaś z ukrycia ;-)
motylku , persefona buziaczki dla maluchów :-)
gag powiem Ci ze moja Vika nie boli się nikogo poza 2 osobami.. szwagrem :-p i jednym znajomym.... normalnie jak mają być koło niej to jest ryk na całego.. a tak to chwila jej potrzebna żeby się przyzwyczaić i przestaje się bać..ale chyba wyczuwa zło w ludziach :-p

a ja jeszcze dzisiaj miałam akcęj bo mi tvn hd nie działał a zwykły zniknął!!
no i dzwonię do cyfry zrypać ich co i jak.. i babka mi mówi ze tvn to na 250 kanale jest :szok: a był na 4 .... :eek:
ale powiedziała co i jak.. no i luzik..

jeszcze musze zadzwonić do eircomu bo mi za neta źle liczą i9 płacę więcej niż powinnam...:/ zmieniałam pakiet wraz z zmianą mieszkania i tak MB potrafili mi zmienić ale już opłat nie
:angry:

dziewczyny spac nie mogę tak czytam i czytam..
nie wiem czy pisałam wczesniej o dziecku któremu dwali 40% szans na przeżycie.. niestety nie przezyło :-(
[*] dla Jasieńka :-( normalnie łzy same się cisną...
dlaczego tak musi być

Eni witaj:)

Kamcia
wspolczuje z tym grzeaniem;/

Maja ja jakbylam na zakupach i wrocilam to myslalam ze udusze moja mala z milosci i tesknoty a to tylko 3 godz byly:p

Jaipur ja dopiero zauwazylam co to za sine oczko u chlopca z zabkami?:-p

Ja przestane was czytac ciagle tylko jedzenie a mi pozniej tylek rosnie:wściekła/y: juz przestalam czytac mam apetyt zeby nie zachecac siebie a wy ciagle prowokujecie tu:-)

Marzena ja ogladam bo coz innego na weekend leci:p

eh biedne dziecko:(
[*]

Witam ja już na miejscu nie nacieszyłam się mężem bo Nadii zęby idą i się darła całą noc:wściekła/y::wściekła/y: no i nadal się drze:wściekła/y::wściekła/y:. No ale z dobrych wiadomości byliśmy wczoraj kupić małej słoiczki i :szok::szok::szok: są tanie jak barszcz. Tylko trochę mniejszy wybór. Lecę dalej się rozpakowywać.

marzena ja kiedys ogladalam odcinek tego badziewia a usmialam sie po pachy. Byl akurat miedzy innymi o mezczyznie ktory pojechal na wakacje z dwoma kolegami i dziewczyna. Ciagle podrywal inne laski, z jedna sie nawet przespal w toaleie przy dyskotece. Fabula oskarowa:D
styna wspolczuje ale wazne ze juz jestescie wszyscy razem:)

Witam niedzielnie i leniwie
U nas zimno brrr chyba zima się zbliża wielkimi krokami
Jolek27 a jaki fotelik wybierasz bo moja też wyrosła i trwają rodzinne narady jaki przedział czy 9-25 czy może już 9-36 :szok:
Marzena te pamiętniki są super żenada roku hehe ale obsada jaka dobra, że też ludzie zgadzają się grać w takich filmikach....

Styna może to nie tyle zęby co zmiana miejsca. Niestety mała przez te kilka miesięcy zapomniała o swoim domku.

Bombelq
na razie fotelik od 0-18kg

Witam się i uciekam. Kończymy śniadanie i się zbieramy. A młody też mi się pół nocy darł. To pewnie przez wczorajsze wrażenia.

No to i ja się przywitam w niedzielkę. hejo
Mam okres wyrzynania się ząbków, narazie ani jednego, ale cokolwiek w pobliżu odrazu znajduje sie w buźce. heheh
Nocki narazi eprzesypia więc jest GIT.
Niewiem czy oglądacie na platfornie cyfrowej Polsat kanał 96 jest dużo o porodach i ciążach, szczególnie o 21,30 w srody porodówka. Fajnie jest zobaczyć przezycia innych kobiet w innym kraju.

aaaaa i dziękuję za przyjęcie. Milutko mi już.

reklama
BOMBELQ na zakupkowym watku debatujemy na temat fotelików więc zapraszam w odpowiedni dział :tak:
eni ja bym chętnie takie programy oglądała ale z moją pamięcią to nie możliwe..
ja nawet o tabsach nie byłabym w stanie pamiętać :-p a już nie wspomne o czymś co leci raz na tydzień na jakimś tam kanale :-(

a ja wstałam rano pojechałam na zakupki....
zjedliśmy śniadanko... teraz uśpiłam Emkę... i chyba jak wstanie pojedziemy na plac zabaw , a D do pracy.. i znów cały dzięń sama...
ehhhhh

Do góry