reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Eni witaj:)

Marzena oglądałaś dziś "ewa gotuje"??? Rafaello będzie????

Bra pewnie i tak pycha ta pizza była.

Maja nie dołuj się..cmooook

My byliśmy dziś na małym spacerku, a potem mieliśmy gościa. Igorito dostał fotelik do karmienia. Taki zwykły z Ikei ale na razie lepszy taki niż żaden :) W szoku byłam bo Igor dziś pierwszy raz rozpłakał się na widok obcej osoby:szok: Tak to jest jak wujek zwlekał z odwiedzinami prawie 7 miesięcy :confused2: Ogólnie dzieć zadowolony z nowego gadżetu :tak:

reklama
jolek napisalas o reakcji Igorka na wujka i jestem ciekawa jak moja Lenka zareaguje na widok babci, którą widziała na chrzcinach... 3 miesiące temu!

Kamcia, straszne z tymi grzejnikami w taka pogodę.
ENI, no jasne. Witaj i nie uciekaj za szybko!
marzena, oj oj Ty Ty!

My byliśmy u rodziców i na spacerku z tatą (moim) . Było super, ale wiało od jeziora i trochę zmarzłam, a Maja cieplutka w wózku leżała. Potem mama odgrzała nam gołąbki, które sama zrobiła i miło dzień spędziliśmy. Byłam u niani , ale opiszę gdzie trzeba.

Bra dzieci raczej pozytywniej reagują na kobiety niż na mężczyzn. Paula każdego obcego chłopa musiała opłakać a kobietę to niezmiernie rzadko więc nie martw się na zapas :-)

Joluś oglądałam Ewę! I będzie rafaello! Pod warunkiem że się zsiądzie bo cipa ze mnie nie doczytałam, że galaretki to dwiema szklankami wody a nie normalną ilością... No ale dorobiłam żelatyny i dolałam więc jest szansa. I miałam ciulate herbatniki bo mi wypłynęły na wierzch wszystkie :baffled: ale za to w niezmienionym układzie więc dół będzie... górą, może jakoś to ciasto da się obrócić :tak:

nasze dzieci sa mądre... wiedzą, że z rodzicami jest bezpiecznie, a z obcym nie wiadomo.

Lepi, Persefona, ode mnie również całuski dla naszych półroczniaków!

marzenko ale ja sie nie martwię!!! miała by baba nauczkę ;P wiem, paskudna jestem

Lepi, Persefona 0vishenka_33.gifdla półroczniaków.
jolek, ale fajny prezent synuś dostał. Wydatek z głowy.
marzena, lecę obejrzeć przepis, chociaż i zdjęciem bym nie pogardziła, a kawałeczkiem do spróbowania, to już w ogóle.

reklama
Matusia no pewnie,że z głowy. Szczerze to wolałabym fotelik z bajerami i miękim siedziskiem,ale cóż ten na razie musi wystarczyć, bo ważniejszy dla mnie jest fotelik do auta a wybór jest ciężki. Jutro jadę oglądać jeden.
Młody w nowym krzesełku miał taką radochę,że zaczęłam się śmiać że mój dzieć ma ADHD :-D

Miałaś opisać spotkanie z nianią!!

Do góry