reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No co Wy, spicie już?!

Kaszana, no!

Chyba sama się położę bo co tak będę siedziała, no...

edit: Idę spać. Jak tylko z nudów zaczynam buszować po forum to zaraz czytam, że ktoś zmarł. Albo, że komuś zmarło dziecko przy porodzie. I wcale nie wchodzę specjalnie na poronienia czy kącik zadumy. Ja się nie nadaję, ja przyciągam takie posty!!! Dobijcie mnie!

Ostatnia edycja:
reklama
marzena przyjechał.. jak nikogo nie było.. odpowietrzył piec.. i sobie pojechał :-p hehe hehe
no pięknie.... nawet nikt nie wiedział że był... dobrze ze piec na dworze bo miał do mnei dzwonić zanim się zjawi ale nie zadzwonił..
no a co najlepsze D wrócił po pracy do domu a tam sauna bo wszystkie grzejniki grzały nie wiadom o ile czasu :szok: on wrócił o 7 do domu mnie nie było od 3 to tak mniej więcej grzały od 1 do 3 godzin non stop
ale ważne że mamy już ciepło :-)
Eni witaj :-) im nas więcej tym weselej :-) fajnie że wyszłaś z ukrycia ;-)
motylku , persefona buziaczki dla maluchów :-)
gag powiem Ci ze moja Vika nie boli się nikogo poza 2 osobami.. szwagrem :-p i jednym znajomym.... normalnie jak mają być koło niej to jest ryk na całego.. a tak to chwila jej potrzebna żeby się przyzwyczaić i przestaje się bać..ale chyba wyczuwa zło w ludziach :-p

a ja jeszcze dzisiaj miałam akcęj bo mi tvn hd nie działał a zwykły zniknął!!
no i dzwonię do cyfry zrypać ich co i jak.. i babka mi mówi ze tvn to na 250 kanale jest :szok: a był na 4 .... :eek:
ale powiedziała co i jak.. no i luzik..

jeszcze musze zadzwonić do eircomu bo mi za neta źle liczą i9 płacę więcej niż powinnam...:/ zmieniałam pakiet wraz z zmianą mieszkania i tak MB potrafili mi zmienić ale już opłat nie
:angry:

dziewczyny spac nie mogę tak czytam i czytam..
nie wiem czy pisałam wczesniej o dziecku któremu dwali 40% szans na przeżycie.. niestety nie przezyło :-(
[*] dla Jasieńka :-( normalnie łzy same się cisną...
dlaczego tak musi być

Eni witaj:)

Kamcia
wspolczuje z tym grzeaniem;/

Maja ja jakbylam na zakupach i wrocilam to myslalam ze udusze moja mala z milosci i tesknoty a to tylko 3 godz byly:p

Jaipur ja dopiero zauwazylam co to za sine oczko u chlopca z zabkami?:-p

Ja przestane was czytac ciagle tylko jedzenie a mi pozniej tylek rosnie:wściekła/y: juz przestalam czytac mam apetyt zeby nie zachecac siebie a wy ciagle prowokujecie tu:-)

Marzena ja ogladam bo coz innego na weekend leci:p

eh biedne dziecko:(
[*]

Witam ja już na miejscu nie nacieszyłam się mężem bo Nadii zęby idą i się darła całą noc:wściekła/y::wściekła/y: no i nadal się drze:wściekła/y::wściekła/y:. No ale z dobrych wiadomości byliśmy wczoraj kupić małej słoiczki i :szok::szok::szok: są tanie jak barszcz. Tylko trochę mniejszy wybór. Lecę dalej się rozpakowywać.

marzena ja kiedys ogladalam odcinek tego badziewia a usmialam sie po pachy. Byl akurat miedzy innymi o mezczyznie ktory pojechal na wakacje z dwoma kolegami i dziewczyna. Ciagle podrywal inne laski, z jedna sie nawet przespal w toaleie przy dyskotece. Fabula oskarowa:D
styna wspolczuje ale wazne ze juz jestescie wszyscy razem:)

Witam niedzielnie i leniwie
U nas zimno brrr chyba zima się zbliża wielkimi krokami
Jolek27 a jaki fotelik wybierasz bo moja też wyrosła i trwają rodzinne narady jaki przedział czy 9-25 czy może już 9-36 :szok:
Marzena te pamiętniki są super żenada roku hehe ale obsada jaka dobra, że też ludzie zgadzają się grać w takich filmikach....

Styna może to nie tyle zęby co zmiana miejsca. Niestety mała przez te kilka miesięcy zapomniała o swoim domku.

Bombelq
na razie fotelik od 0-18kg

Witam się i uciekam. Kończymy śniadanie i się zbieramy. A młody też mi się pół nocy darł. To pewnie przez wczorajsze wrażenia.

No to i ja się przywitam w niedzielkę. hejo
Mam okres wyrzynania się ząbków, narazie ani jednego, ale cokolwiek w pobliżu odrazu znajduje sie w buźce. heheh
Nocki narazi eprzesypia więc jest GIT.
Niewiem czy oglądacie na platfornie cyfrowej Polsat kanał 96 jest dużo o porodach i ciążach, szczególnie o 21,30 w srody porodówka. Fajnie jest zobaczyć przezycia innych kobiet w innym kraju.

aaaaa i dziękuję za przyjęcie. Milutko mi już.

reklama
BOMBELQ na zakupkowym watku debatujemy na temat fotelików więc zapraszam w odpowiedni dział :tak:
eni ja bym chętnie takie programy oglądała ale z moją pamięcią to nie możliwe..
ja nawet o tabsach nie byłabym w stanie pamiętać :-p a już nie wspomne o czymś co leci raz na tydzień na jakimś tam kanale :-(

a ja wstałam rano pojechałam na zakupki....
zjedliśmy śniadanko... teraz uśpiłam Emkę... i chyba jak wstanie pojedziemy na plac zabaw , a D do pracy.. i znów cały dzięń sama...
ehhhhh

Do góry