reklama
Ja też niewyspana. Mały jak zjadł po 1, stwierdził - koniec spania, czas na zabawę
Salsera wcześnie Mikołajek zaczyna. Podrywacz malutki ;-)
Majowa niedawno też się przekonałam o "prawdziwej" przyjaźni mojej kumpeli, trudno mi się z tym pogodzić.
Futrzaczku gratuluję udanej imprezy.
Persefona, Matusia - kombinezonowe szczęściary
Mam dylemat, nie wiem czy iść z Małym do lekarza do dzieci chorych. Myślę, że już lepiej i sami sobie poradzimy a małż się upiera, że lepiej go osłuchać.
Salsera wcześnie Mikołajek zaczyna. Podrywacz malutki ;-)
Majowa niedawno też się przekonałam o "prawdziwej" przyjaźni mojej kumpeli, trudno mi się z tym pogodzić.
Futrzaczku gratuluję udanej imprezy.
Persefona, Matusia - kombinezonowe szczęściary
Mam dylemat, nie wiem czy iść z Małym do lekarza do dzieci chorych. Myślę, że już lepiej i sami sobie poradzimy a małż się upiera, że lepiej go osłuchać.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Majowa- ja też nie doczytałam nienawidzę obłudy i fałszu dlatego przykro mi że coś takiego Cię spotkało i to od przyjaciółki ... ale fakt przyjaciół poznaje się w biedzie więc może jakaś prawdziwie przyjazna dusza czeka na Twój krok
Majowa na pewno dasz radę:-) ja też tak myślałam jak Ty, dodatkowo przedłużałam termin oddania pracy. 2 tyg. temu wysłałam dopiero promotorowi całą pracę i jechałam do niego zestresowana, że całą mi cofnie, a powiedział mi że praca jest dobra, tylko drobne poprawki, wstęp i zakończenie. Także głowa do góry:-)
Cześć laski,
pożeram właśnie mufiny z orzechami, jakaś bździągwa wkleja na fb ciągle swoje wypieki.Musiałam odreagować.
i lecę na film.Coś musze zrobić ze sobą ,bo tak tylko z juniorem w domu to dziwnie.Nie ma kogo podręczyć;-)
pożeram właśnie mufiny z orzechami, jakaś bździągwa wkleja na fb ciągle swoje wypieki.Musiałam odreagować.
i lecę na film.Coś musze zrobić ze sobą ,bo tak tylko z juniorem w domu to dziwnie.Nie ma kogo podręczyć;-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Wpadam ale i znikam bo uciekam na filmik a potem "postaw na milion" , dzieciaki śpią słodko , tylko na męża zła jestem bo zbił mi mój ulubiony kufel
Jaipur- podzielisz się mufinką ? uwielbiam wszystko co orzechowe!!!
Jaipur- podzielisz się mufinką ? uwielbiam wszystko co orzechowe!!!
reklama
Witam
Przeczytalam i zapomnialam co mialam komu odpisac.... ech...
Bra nie smutkuj....
Majowa olac takie 'przyjaciolki'...
A cos nam Jolek zaginela....
Ech ide wypic miod, moze cos pomoze,... bo juz oddychac nie moge...
Przeczytalam i zapomnialam co mialam komu odpisac.... ech...
Bra nie smutkuj....
Majowa olac takie 'przyjaciolki'...
A cos nam Jolek zaginela....
Ech ide wypic miod, moze cos pomoze,... bo juz oddychac nie moge...