reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się :-)

Persefona facet wykorzystany, jest już odrobinę lepiej ;-)
Futrzaczku jestem ciekawa zumby, muszę dokształcić się w necie.

Mój maluszek też mega maruda ostatnio. Dziś wstał o 6. Dopiero po 9 padł i to po długim usypianiu i kilkakrotnym odkładaniu do łóżeczka. A na spacery to tylko w chuście chodzimy.

Hejka i ja też jestem :-)

czekam na pielęgniarkę , była w ogóle w domu moich rodziców a przecież podawałam adres zamieszkania :confused: , i w sumie nie ma daleko a człapie się już godzinę więc nie wiem czy poszła do innego dziecka czy co ??? w ogóle Wy też miałyście wizytę teraz ?

a tak po za tym Szymek poszedł już do przedszkola :-) oby już nie chorował :tak:

Futrzaczku u mnie była miesiąc temu czyli jak Igor miał 4 miesiące.

Kamcia buziaki dla Emmy z okazji 5 miesiąca :*

Młoda i piekna u Was dziś mijają 4 miesiące od narodzin więc buziak dla Tymonka :*

Witam się dziś i ja:)
Jaipur, wszystkie chyba z jakiegoś powodu musimy być zen;)
Alex, nieładnie to wszystko wygląda, nie dziwię Ci się wcale, że się wkurzasz. Widać, że Wam chyba bardziej zależy niż jej, a ostatecznie to matka chrzestna jest dla dziecka, a nie odwrotnie.
Aina, super, że wszystko się udało:) Będziesz to wspominać do końca życia:)
Lepi, my tez po chrzcinach i też nie wszystko się udało, więc widać tak musi być:) Najważniejsze jednak, że goście zadowoleni:) My wchodzimy do lokalu, zaczynają obiad podawać, a tam zamiast rosołu, który zamówiłam, goście dostają krem z brokułów:) Zrobiło się nieprzyjemnie przez chwilę, na szczęście zupa była smaczna i wszyscy z apetytem zjedli, bo inaczej nie wiem jak to by się skończyło:)
Jolek współczuję problemów z chłopem, dobrze że już wszystko ok, ale pewnie stracha się najedliście jak nie wiem co.
A ja wczoraj myślałam, że ze śmiechu pęknę, jak młody kciuka zassał to było w całym domu słychać jak mu smakuje:) Udało mi się komórką krótki filmik nagrać to mu kiedyś pokażę co wyprawiał jak był małym bąblem:)
Miała przyjść do mnie pielęgniarka, przełożyła na dziś wizytę z zeszłego tygodnia, po czym zadzwoniła dziś rano i mówi, że będzie jutro, a po 5 minutach, że w czwartek. Zwariować można z tą przychodnią.

Witam się i ja :)
U nas dziś słoneczko,więc kolejny pogodny dzień,ale to już chyba tylko na wspomnienie lata;-)
My dziś mamy to trzecie szczepienie. Zobaczymy jak młody to zniesie. W ogóle jestem ciekawa co lekarz powie jak zobaczy tę jego wysypkę,bo smaruję i kąpię w emolium,ale na razie to marne efekty widać. Zaczynam się wahać czy to od proszku.
A w czwartek mamy na kontrolę bioderek.
Lecę spakować młodego dopóki śpi,bo później nie dam rady :) odezwę się później,buziale

reklama
Bry :-)

Dostałam dziś fotkę bylej teściowej... nie mogę wam tu pokazać ale uwierzcie, umarłam w butach ze śmiechu :-D:-D:-D

Tyle naklepałyście, że się pogubiłam co komu.
Jaipur, ty mi w oko wpadłaś, no masz szczęście :-D
Aina serdeczne gratulacje, piękna impreza a teraz popylaj z tym tortem do Szczecina zanim się zepsuje :-)
Alex
nie będzie pożytku z takiej chrzestnej, tak jak my nie mamy z naszej. Stara, samotna i kasiasta panna dała dziecku na Komunię 100 zł.

Do góry