reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Naleśniczki już są - cieplusie i pachnące więc jak któraś chętna - Zapraszam :-)
a pielęgniary nie ma chyba jednak nie chciało się iść tu do mnie ...

U Nas też cieplutko i słonecznie :-) super tylko martwi mnie jedna mała rzecz ale to na chorobach maluszków

I ja też się witam:)
My dzisiaj podobnie jak Persefona na trzecie szczepienie pociskamy. A w piątek kontrola bioderek. Piękna pogoda dzisiaj u nas. W ogóle cudna jest jesień z tym roku. Jak nie przepadam za jesienią tak w tym roku ją uwielbiam. Bo do tej pory jesienią tylko pluchy, błoto i zimno.

Hope hahahhaha miłego śmiania się z teściówki :-D
Futrzaku dawaj naleśnika :-D
Też lecę się powoli zbierać na to sczepienie, jeszcze wózek muszę złożyć i załądować do auta, bo szczepieniu na drobne zakupy do biedrony może uderzymy.
Miłego dnia laski

Basiekk- proszę bardzo - OOO masz nawet trzy :tak::-)
a i właśnie miałam pytać i mi przypomniałaś :tak:
to Wy już 3cie szczepienie ??? hmmm ? a mój mały podobny wiek ma hmmm idę zerknąć do książeczki ...
edit:
ok zgadza się My będziemy mieć na początku października :-) bo My między 1-2 mieliśmy 7tyg różnicy

Ostatnia edycja:
Kurde dziewczynki zaglądam, ale nie mam kompletnie czasu!! szkoda że doba nie ma 48h .
Trzymam kciuki za Filipka, strasznie mi się kołacze po głowie to że taki maluszek, a takie prblemy i cierpienie go spotkało ... dobrze że nasza Bubbles to jaka dzielna kobieta!!

Aina bardzo się cieszę że wszystko się udało ... a z tą pomyłką w przysiędze to świadkowa moja się śmieje żebym się nie pomyliła i nie powiedziała: " i że Cię nie dopuszczę aż do śmierci" :D i tak mi wkręcają że pewnioe tak powiem bo ja szałaput jestem. Dzięki dziewuchy za pamięć, mimo że teraz mało zaglądam :)
Tęsknie za Wami.

A to już napiszę wszystko w kupie ... Tymek się ładuje na czworaka już ... pediatra stwierdziła, że jak tak dalej pójddzie to w wieku 8 miesięcy to on już będzie cięzki do upilnowania ... bo raczkować będzie napewno... zobaczymy. U nas spanie się powoli normuje.
A teraz uciekam załatwiać 100 milionów rzeczy... Buziaki i pozdrawiam.

reklama
Hello.

Młody sprawdza moją cierpliwość od godziny. Wrzeszczy bo zasnąć nie umie i już zachrypł. A nie daje się ululać w żaden sposób więc chyba musi się sam pomęczyć ze sobą i wywrzeszczeć. Takie te dzieci nasze.

Aina gratulacje z powodu ślubu :) I najlepszego na nowej drodze życia.

Alex faktycznie Wam się chrzestna nie zapowiada dobrze. I ja akurat wiem ile jest latania po parafiach żeby załatwić pozwolenie bo moja siostra ma cywilny i prawo kościelne kategorycznie zabrania takim osobom bycia rodzicem chrzestnym.

Dziewczyny mam już panele na prawie całym poddaszu :) Jeszcze tylko przyjdą zamontować drzwi i facet dokończy w łazience i możemy malować pokoje dzieciakom i urządzać :D:D:D Na dole jeszcze kilka poprawek, tynk na kominku i też możemy malować. Ale ta końcówka wlecze się jak flaki z olejem. Potem jeszcze z miesiąc sprzątania i ... parapetówka :D

O! cisza z łóżeczka więc może wreszcie śpi wrzaskun mały. Idę sprzątać.

Do góry