reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2011

Młoda, faktycznie jaja jak berety:) Całe szczęście, że się wszystko dobrze skończyło, będziecie mieli co wspominać:)
Ilonka, kto jak kto, ale teściowa to potrafi człowieka z równowagi wyprowadzić:) Wiem coś o tym;)
A to co się w Norwegii stało po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. Aż się nie chce wierzyć co za świry po świecie chodzą. Człowiek nie za dnia ani godziny, dopiero w takich sytuacjach okazuje się jakie życie jest kruche:(

reklama
Witam serdecznie :-) po ponad miesiącu nieobecności :zawstydzona/y: , tak jak kiedyś wspominałam byłam z dzieciaczkami u mojej siostry w Bieszczadach :tak:.

Tęskniłam za Wami ale nie miałam jak pisać przepraszam mam nadzieję że mogę dalej z Wami pisać ???
obiecuję ogarnąć każdy wątek chociaż po troszeczku , a teraz już mykam do mężusia bo bardzo się za sobą stęskniliśmy :tak:
Całuski i dobrych snów!

Futrzaczku jasne że możesz z nami pisać - dziwne pytanie w ogóle...

Młody w wyrku śpi. Kolejny dzień za nami. Jak ten czas szybko leci. Ehhh

Babeczki, która już po chrzcinach i ma może na zbyciu białą koszulę dla małego eleganta rozmiar 68 i chciałaby / mogłaby się pozbyć? Nie mogę nigdzie znaleźć w tych naszych sklepiozach. Jakieś takie naszywki mają i wogóle a ja chcę zwykłą białą wizytową koszulę. Jest jeszcze czas może gdzieś znajdę, ale chciałam zapytać się Was - może komuś zalega i już nie potrzebuje.

czesc dziewczynki!

futrzaczku witaj nareszcie po tak dlugiej nieobecnosci!

mloda - no przeeehistoria z tym Twoim dziadkiem :-D hahahah, ale swoja droga dobrze, ze sie skonczylo okej wszystko... :p

jolek gdzies Tyyyyy?! urlopujesz?:))

u nas pierwsza czesc dnia nawet nawet, bo jeszcze nie padalo, i zdazylam wyjsc na spacer z malutka i siostra, gdzie to moja Polcia dala popis skali glosu swego..krzykaczka mala jedna.. a maz w domku ( bo jest jeszcze i na razie bedzie ! hurrraaaa!) poprasowal, pomyl gary i odkurzyl - boskoooo, po czym jak chcial odpoczac nawiedzili go znowuuu (bo wczoraj tez byli...) moja babcia i dziadek hiihihi

apropo Norwegii to masakra... w rzeczy samej.. :/ ...i pomyslec, ze i tam moj B swego czasu pracowal.. brrrr.... i jedz tu gdzies...w ogole probuj zyc spokojnie,,,,juz nigdzie i nigdy na swiecie sie nie da chyba... wszedzie swiry, jak nie al kaida i tego typu, to jakis chory nazi.. i inni.... wrrrrr

futrzaczku witaj:))
Joluś gdzie się podziewasz????
majeczka cudowny ten Twój B!!!! Mój mi tu spi a ja od rana z młodym. Zaraz kubeł zimnej wody na głowe i wstanie! Już prawie 10!!!:-)

jaka u Was pogoda dziewczynki?? u nas jak teraz fajnie chłodno i słoneczko:)

Hej laseczki :) U mnie dzisiaj słoneczko i ciepło ale bez upałów. Zaraz zmykam z malutkim do lekarza, którymi już rzygam po prostu. Cały czas te kolki i buzia wysyfiona a na uszkach strupki, chociaż naprawdę nie jem prawie nic. I co lekarz albo położna to inna opinia, każdy ma inne mądrości typu że mam np pić 5 litrów płynów dziennie, my tylko kasę wydajemy na różne cuda na kiju a mały jak się męczył tak nadal się męczy aż serce się kraje. Nie chce mi się w ogóle już pisać na ten temat, mam dość powoli tłumaczenia po raz setny o co chodzi kolejnemu lekarzowi, bo nasza dzisiaj na urlopie. chciałabym w końcu jakiemuś zaufać, no ale jak tu zaufać jak zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej. A jak jeszcze raz usłysze radę typu "musi pani być spokojna bo dziecko wyczuwa nerwy" to wybuchnę, bo jestem kurde oceanem spokoju - pod warunkiem że nie jest to płacz w nocy.
Do tego zepsuło nam się auto więc jak się pierdzieli to wszystko naraz. I jak się dzisiaj przy Mikołaju popłakałam to tak na mnie popatrzał poważnie że zaraz musiałam wziąć się w garść bo ewidentnie był tym zszokowany.

Co do Norwegii to ja zawsze uważałam że to patologiczny kraj.

Futrzaczku - witamy z powrotem, fajną wyprawę mieliście :)

Witam,
futrzaczku ciesze sie ze jestes:)
salsera doskonale Cie rozumiem, my mamy podobnie, co trafimy do lekarza to inna opinia, najpierw ze mala sie przejada i zeby ograniczyc jedzenie, inny skolei mowi ze glodna i zeby przystawiac co 15 min do piersi, jedna mowi zeby nie jesc nabialu i wogole woda i biszkopty, kolejna zeby jesc konieczniee wszystko bo pokarm niewartosciowy a co do specyfikow to u nas juz wszystko bylo: esputikon, espumissan, debridat, robione jakies syropy, delicol http://www.delicol.pl/. Jesli nie probopwaliscie to sprobujcie ten delicol mi sie wydaje ze troche pomaga cociaz mala juz coraz starsza i moze poprostu juz wyrasta z tych boli. Jednak moge Cie pocieszyc bo u Nas z tygodnia na tydzien jest lepiej mniej placzu, wiecej usmiechow. :)Juz nie zdarza sie placz trwajacy wiecej niz pol godziny a na poczatku bidulka meczyla sie nawet i po trzy... Chociaz ostatnio wstaje mi o 5, oczy jak 5 zl i nie obchodzi ja to ze mama poszla spac o 24.00 bo musiala jej dotrzymywac towarzystwa w wieczorno nocnych harcach:)

U mnie pogoda bleee znowu caly dzien w domku:(

Ostatnia edycja:
reklama
salsera współczuję, u nas było podobnie. Różni lekarze, różne pomysły, dlatego staram się trochę robić po swojemu, no i w końcu trzymamy się jednej pani doktór. Nie pamiętam czy próbowałaś z biogają, może warto. My skończyliśmy 1ą buteleczkę, idę dziś po 2ą.

Cześć Wszystkim,

ziewam i ziewam, Mały od 3 nie śpi. Mężulek go nosił, ale ja też na półprzytomnie spałam. A o 6 pobudka, bo na 7 lecieliśmy do lekarza. Po lekarzu Mały nadrabiał braki snu ;-)
U nas chłodniej i pochmurno, muszę do apteki, ale strasznie mi się nie chce wychodzić :zawstydzona/y:

Do góry