reklama
zanka07
Fanka BB :)
bra, nie wspominaj nic o mleku....
parę dni temu zalałam laptopa właśnie mlekiem
dzisiaj idziemy na diagnozę do serwisu, boję się co powie na to majne mąż
parę dni temu zalałam laptopa właśnie mlekiem
dzisiaj idziemy na diagnozę do serwisu, boję się co powie na to majne mąż
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nudzę sięęęęę
a co najlepsze nic mi się nie chce żbey się nie nudić...
bolą mnie lekko łydki .. bo w nocy miałam skurcze i nie chce mi się nawet chodzić...
w tv nie ma nic ciekawego.. na kompie w sumie też nie...
mąż z małą wygnany do sklepu bo dla mnie za zimno hihih
od rana już posprzątane .. i co ja mam robić??
ząb mnie zaczyna chyba boleć... ...
w piątek wysyłam maie kasę na resztę zakupów i łóżeczko dla Vi jak wyliczyłam ze zanim kupi i pośle kuriera to akurat tydzień przed porodem będzie...
gorzej jak urodze wcześniej hihihi
a co najlepsze nic mi się nie chce żbey się nie nudić...
bolą mnie lekko łydki .. bo w nocy miałam skurcze i nie chce mi się nawet chodzić...
w tv nie ma nic ciekawego.. na kompie w sumie też nie...
mąż z małą wygnany do sklepu bo dla mnie za zimno hihih
od rana już posprzątane .. i co ja mam robić??
ząb mnie zaczyna chyba boleć... ...
w piątek wysyłam maie kasę na resztę zakupów i łóżeczko dla Vi jak wyliczyłam ze zanim kupi i pośle kuriera to akurat tydzień przed porodem będzie...
gorzej jak urodze wcześniej hihihi
zanka07
oj to mnie pocieszyłaś :-)
sylwia_
a ja dam sobie spokoj ze szlafrokiem :-) u nas w szpitalu w ciagu dnia chodzi sie w normalnych ubraniach, wiec wezme jakies wyjsciowe dresy a na noc koszuline nocna i starczy. nawet nie mam takiego szlafroka ktory by sie nadawal, mam tylko 1: gruby,rozowy i ze swinskimi uszkami na kapturze wiec niebardzo
kupilismy przed chwila materacyk, zaraz chyba zrobie probne ubranie poscieli, bo juz nie moge sie doczekac :-)
kupilismy przed chwila materacyk, zaraz chyba zrobie probne ubranie poscieli, bo juz nie moge sie doczekac :-)
Hope
podwójna mama :-)
Wszystko fajnie, tylko po porodzie pierwsze dni bardzo się krwawi (BARDZO) i dużo leży, więc wszystko leci i łatwo się pobrudzić. Do tego mocno potrafią plamić piersi. A na dodatek, jeśli krocze było cięte, trzeba jak najczęściej wietrzyć, jest obolałe i jakikolwiek dotyk z materiałem w tym miejscu sprawia ból. Trzeba też często się podmywać.
Dlatego najchętniej widzę swój szlafrok (nie zapominajmy o tabunach wizytujących rodzin i tatusiów do dzieci) i koszulę szpitalną :-)
Dlatego najchętniej widzę swój szlafrok (nie zapominajmy o tabunach wizytujących rodzin i tatusiów do dzieci) i koszulę szpitalną :-)
sylwia_
no tak, ja w sumie pierwszy raz wiec moze narazie zbyt kolorowo sobie to wszystko wyobrazam :-) urodzic, owinac sie wkolo tym wieeelkim podkladem poporodowym, wciagnac dres pobyczyc sie w szpitalu i do domu
reklama
Hope dlatego ja uważam,że mój szlafrok jest odpowiedni, bo czerwony
Kurde młody od godziny tak mi na szyjkę ciśnie,że ani siedzieć ani chodzić nie mogę:/ Leże na kanapie a obok mój pies puszcza mi tak śmierdzące cichacze,że aż miło
Kurde młody od godziny tak mi na szyjkę ciśnie,że ani siedzieć ani chodzić nie mogę:/ Leże na kanapie a obok mój pies puszcza mi tak śmierdzące cichacze,że aż miło