reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Melia i po co Ci to było :-D:-D

Zastanawiam się co z Adeczką, miała wczoraj wizytę kontrolną w szpitalu i się nie odzywa. Zastanawiam się czy jej znowu nie położyli.

reklama
No to dziewczynki jestem i mam nowine.... 13 kwietnia mam sie stawic na wywolanie porodu... na razie tyle z informacji, napisze do was wkrotce, bo na razie to przetrawiam....

jolek raczej jej nie połozyli bo by mi napisała eskę
a nic nie dostałam...:tak:

jak co to dam znać ...

uff ale się najadłam

edit, o wilku mowa... hehe
adeczka no to pięknie... już lada dzień bedziesz rodzić... aleeee fajnie...

Ostatnia edycja:
No to dziewczynki jestem i mam nowine.... 13 kwietnia mam sie stawic na wywolanie porodu... na razie tyle z informacji, napisze do was wkrotce, bo na razie to przetrawiam....
No to mamy odpowiedź która po Poziomkach następna :-) Zazdroszczę Ci troche:tak:
Chyba zaczynamy się sypać ale cii aby nie wykrakać.

adeczka jestem w szoku, że to już tak szybko :szok: Ale dlaczego na wywołanie, jak to? Jak strawisz to napisz nam co się stało, że każą wywoływać. No i oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&

HE HE Adeczka ściągnęłam Cię myślami:) Cieszę się ,że w domku jesteś a nie w szpitalu,ale nowinę to nam przyniosłaś:)

reklama
adeczka jestem w szoku, że to już tak szybko :szok: Ale dlaczego na wywołanie, jak to? Jak strawisz to napisz nam co się stało, że każą wywoływać. No i oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&

adeczka ma cholestazę ciążową..
dlatego musi mieć wywoływany poród ponieważ może dziecku grozić niedotlenienie jak urodzi za późno...

Ostatnia edycja:
Do góry