reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

polusia- śmieszna jesteś Jolek nikogo nie obrażała tylko wypowiedziała SWOJE ZDANIE jakie przecież jest najważniejsze na forum bo przecież każdy ma swoje i piszę sobie co chce. takie stare a takie ..... i jeszcze wtrącają w konflikty Nasze nie narodzone dzieci to trzeba być miła osobą ........
zanka - to nie jest atak mogłaś zachować po prostu dla siebie to co dowiedziałaś się od Yra i tyle nie było by tyle kłopotu no i ja mogłam nie odpisywać Ci na zapytanie co z Yrą wtedy też mogłoby to inaczej się potoczyć! przepraszam jeśli przyjęłaś to za atak bo takowym nie był

Ostatnia edycja:
reklama
polusia to ty obraziłaś nas wiec odpiernicz się ode mnie oki???????????????????? bo wole być złośliwa niż........... nie zniże się do Twojego poziomu!!!!!!!!!!!!! :-D

Koleżanki z innych for to wy to wpadacie i obrażacie nas !! Yra nie ma języka??? Adwokatów potrzebuje?? Jeżeli miałay chęć to mogły się z Kamcią za włosy wytargać i nikomu nic do tego i proszę się do nas nie wtrącać i pilnować swoich nosów

ja mysle,ze to miejsce dla majoweczek wiec myslmy o sobie:) ja ida spac dziewczyny, moze Wy tez odpocznijcie:) jutro napewno bedzie lepiej:)

reklama
Kamcia a to nie jest tak ze Yra sie poprostu bronila ?? jak ja atakujcie to chyba wypada sie bronic, kto ma honor ten sie broni. Yra pisze co mysli i czuje jest szczera i to chyba jest lepsze od bycia fałszywym.

czarnuszka nie wiesz co pisała wstecz,.. to ci przytoczę,,..
koleżanka wstawiła zdjęcia czy tam linki śpioszków jakie jej się podobają... napisałaż że jedne się rozciągają bo takie mam (więc chyba znaczy ze mam identyczne) co Yra skomentowała że po obrazku to nie wuidać że się rozciągają , i że powinna prawdzić bla bla bla..
ktoś spytał o matę z monitorem odechu Yra napisąła ze to jest konieczny zakup.. ja napisałam ze jak dla mnie nie jest konieczny i zeby się zastanoiowiła bo jest drogi to yra na 5 stron miała do mnie problem a jak inne dziewczyny napisały że tez nie maja , nie odpowiedziała zadnej tylko nadal problem do mnie...
jak napisałam o czym innym miała problem .. i o wszystko miała problem do mnie i się czepiała...
więc nie wiem czym się broniła.. chciała pokazac ze jej zdanie jest najlepsze i maja wszyscy słuchac jej...
więc nie mów o czymś czego nie wiesz.. bo takich przypadków jest duzo ale teraz w nerwach nie jestem w stanie sobie przypomniec

Do góry