reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama

ja jej pisać nie bronię ale mogłaby się kulturalnie zachowywać..
a spięcia to ma również na innych podforach... bo jak toś nie ma zdania jak ona to już problem..

co ty za bzdury wypisujesz?!????????????
Znam Yre juz bardzo dlugo i NIGDY nie miala z nikim konfliktu!

Ostatnia edycja:
tak wogole jestescie dorosle kobity, wszystkie ciezarne i chce sie Wam klocic ??
Kamcia naprawde to takie mile, narazac swoja dzidzie w brzuchu na nerwy po to zeby dopiec komus kto wyrazil swoje zdanie ??

ja tu nie jestem od dopiekania...
ale wiesz niech Yra nie chowa się za dzieckiem bo jak ona mi dopiekała przesz dłuższy czas a ja się nie odzywałam to było dobrze???
więc teraz prosze o nierobienie szumu i jak chcecie sobie kłótnie robić to na swoim forum ,

Yra a jeszcze do ciebie.. jeśli twierdzisz ze mam jakies konflikty na forum zamkniętym to powiedz na którym... i niby gdzie ja taka znana z konfliktów jestem??
bo na mjarcówkach się nie udzielam żebyś mnie tak wielce znała

ojejj kochane babeczki nie należące do Maj 2011 wróćcie do siebie bo rozdmu****ecie wszystko!
Kamcia już się wypowiedziała.
Zanka mogłabyś wyluzować nie widzisz co narobiłaś...
marzenka i wisienka - jest to przykre ale słuchajcie nie można temu się bez karnie przyglądać , przecież tu nikt z Nas nie robił afery na temat Yry zrezygnowała i tyle ale nagle postanowiła wrócić .... a przecież nikt na nią złego słowa od Nas nie powiedział a nawet to że z Kamcia się przekomarzały to nie było nic strasznego ale po co Yra to wszystko uzewnętrzniła na innym forum tego nie zrozumiem!!!

widzę że niektóre z Was bardzo lubią obrażać innych a potem cichaczem uciekać -jolek tak to do Ciebie. oby Twoje dziecko nie przejęło tej złej cechy od Ciebie - tego ci życzę.

reklama
Do góry