reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Yra mi jest przykro. Liczyłam, że jednak Wam się uda dogadać poza forum. Bo sytuacja faktycznie niezdrowa i niesmaczna się zrobiła. Skoro się nie udało to smutne.

Oby Ci się układało, oby szczęśliwie się synuś urodził. Wszystkiego dobrego!

To pierwszy, ostatni i jedyny raz kiedy coś powiem od siebie w tej sprawie. Bardzo proszę pozostałe dziewczyny, nieuczestniczące w konflikcie o nie włączanie się w to, niekomentowanie i nie krytykowanie. To bez sensu, nas poróżni a źle się to czyta. Ja nie zajmę żadnej strony a jeśli to dalej potrwa to sama się wyniosę bo tylko mi się smutno robi. Nie chciałabym sytuacji, że zaczniemy obgadywać Yre bo jej nie ma, nie chcę czytać krytyki pod żadnym adresem. Staram się trzymać z dala od tego konfliktu i nie oceniam publicznie racji żadnej ze stron. Ja się poprostu odcinam od tego i jeśli sprawa będzie podnoszona to się obrażam i idę sama na piwo ;)

reklama
a nie wiem po co się jakieś obce w nasze forum wtrącają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak dla mnie to ktoś próbuje się wybielić i sprzymierzeńców szuka co się wpierniczają nie w swoje sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!Był konflikt my się nie wtrącałyśmy a teraz momentalnie połowa BB jest w temacie!!!!!!!!!!!!

ale to nie jest tak że Yra nikt nie lubił! miała jakieś "ale" z Kamcia i to tyle a jeśli jest już tak doświadczona "w pisaniu na forum" to chyba mogła podać pierwsza rękę i spróbować się dogadać a nie zrobić BUM że ona odchodzi bo nie może z Kamcia! no sorry ... ?
nikt jej nie wyrzucał i miło się z nią pisało ale to ona zadecydowała

zanka- zasadniczo takie że napisałaś że jaka klika tu się robi że jakieś grupy zamknięte itp.. a jakbyś czytała Maj 2011 dokładnie to tam pisałyśmy że coś takiego by się przydało

Ostatnia edycja:
to i ja się wypowiem...
grupoa zamknięta to nie był mój pomysł .. po raz ..
po 2 grupę zamknięta może założyć każdy i zaprosić kogo chce ,, wybrane osoby.... nie musza być wszyscy...
Yra wiesz coś o tym bo będąc w 1 grupie marcowej zakładałaś kolejną... tylko dlatego żeby nie pisac ze wszystkimi tylko wybranymi,.... więc chyba mówisz o sobie a nie o mnie..
po kolejne .. to ja nie wybierałam osób do zaproszenia tylko dziewczyny pisały kogo mam doprosić , a na wstępie zaprosiłam te co zaproponowały grupę...
następna sprawa to Yra nie ma ignora nie wiem skąd ten idiotyczny pomysł....
Polusia .. jestem w szoku po Twojej wypowiedzi... ale mniejsza o to , prosze Cię tylko o to zebyś nasze sprawy zostawiła nam... Dzięki..

Yra nie mam żadnych wielu grup... nie wymyślaj...

Jolejk i Futrzaczek dzięki..
zanka na ciebie zaproszenie czeka od wczoraj bo dziewczyny chciały żebyś dołączyła do gruypy ... chcesz zaakceptuj nie to nie...

Yra a skąd ma ktoś wiedziec o jakichś moich kofliktach jak ja uczestniczę do grupy listopadowej , dobre wróżki - gdzie się nie udzielam i moderatorskiej...
więc się nie wypowiadaj..

i koniec tematu

sorry ale ja Kamcie znam z grupy zamkniętej, a czytając Was to wyście tak naprawdę to rozdmuchały, gdybyście się nie wtrącały do tego było by pewnie już po sprawie.

reklama
dziewczyny o co kaman?? Pytanie o założenie padło na głównym,i każda z nas mogła i może zgłosić z kim chce być na zamkniętym a Kamcia miała tu najmniej do powiedzenia,ona tylko rozsyłała zaproszenia. A niestety na zamkniętym jest selekcja i nie tylko u nas po to żebyśmy mogły się swobodnie wypowiadać w zaufanym gronie.
Tylko ja nie wiem co to za konflikt z Yrą??

Zanaka
na 2 raz sprawdzaj wiadomości,bo nikt o Tobie nie zapomniał

I właśnie kto tu zapraszał Panie z innych for które w dodatku twierdzą że jesteśmy głupie?? ŻENADA

Ostatnia edycja:
Do góry