reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia - to miłego oglądania :-) ja to nie lubię na kompie oglądać filmów bo za mały ekran i nie wygodnie nie ma to jak w łóżeczku
ja zawsze zgrywam na USB i oglądam na kinie domowym.. haha a że tv 40 calowy to wszystko widzę jasno i wyraźnie
aaa w aresie to jest opcja sprawdzenia filmu w tgrakcie ściągania, nawet po 10 minutach .. więc raczej nie powinno się nic przytrafić.. o ile sie sprawdza.. ja sprawdzam zawsze czy dobra kopia i czy ten film co szukam
no mała się pluska zaraz ją wyciągam z wanny i mleko i spać:-) a ja ... piffffo
zanka07
Fanka BB :)
Dziewczyny!
Czy Wy macie kontakt z yrą245 ??
Wiem że ścieła się lekko z Kamcią....
Ja osobiście bardzo ją polubiłam a jej posty były dla mnie bardzo pomocne tym bardziej że ma już synusia którego wiele z Nas także będą mieć więc warto by taka osoba podzieliła się swoimi "męskimi" doświadczeniami...
Może odezwę się do Niej w naszym imieniu? Co Wy na to ?
Ja osobiście bardzo ją polubiłam a jej posty były dla mnie bardzo pomocne tym bardziej że ma już synusia którego wiele z Nas także będą mieć więc warto by taka osoba podzieliła się swoimi "męskimi" doświadczeniami...
Hope
podwójna mama :-)
Ja to mam zawsze jedną dobrą odpowiedź: gacie sobie ściągnij
Mam kolegów wielbicieli ściągania, taka prywatna, darmowa biblioteka, jednorazowo dostaję 20 filmów a potem i tak ich nie oglądam, nie mam kiedy albo mnie nudzą Ciężko teraz o dobry film.
Mam kolegów wielbicieli ściągania, taka prywatna, darmowa biblioteka, jednorazowo dostaję 20 filmów a potem i tak ich nie oglądam, nie mam kiedy albo mnie nudzą Ciężko teraz o dobry film.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
aaa to zmienia postać rzeczy a ja też mam duży TV hahaaha jak dzieci
zanka- Yra się ostatnio odzywała ale szczerze wątpię żeby Kamcia chciała mieć z nią kontakt , a ja przypatrzyłam się bliżej temu konfliktowi i rzeczywiście Yra wiecznie miała "ale" do wypowiedzi Kamci , mi osobiście nie przeszkadza ale nie miło się to czytało.
a radą to i ja w razie co służę też mam już synusia
zanka- Yra się ostatnio odzywała ale szczerze wątpię żeby Kamcia chciała mieć z nią kontakt , a ja przypatrzyłam się bliżej temu konfliktowi i rzeczywiście Yra wiecznie miała "ale" do wypowiedzi Kamci , mi osobiście nie przeszkadza ale nie miło się to czytało.
a radą to i ja w razie co służę też mam już synusia
Ostatnia edycja:
wisienka87
U nas w calym miescie nie ma wypożyczalni. Była kiedys ale ciagle jest tam teraz zamkniete. Niby szyld jeszcze jest ale juz jakies pol roku nie funkcjonuje. Jesli chodzi o telewizje to My mamy duzy pakiet z tp z pakietem programow HBO. Niby powinno byc z czego wybierac, ale przychodza takie wieczory ze naprawde nie ma nic ciekawego i wtedy przydaja sie jakies na kompie.
Ja tez nigdy nie ogladam bezposrednio na laptopie tylko podlaczamy go kablem HDMI do telewizorka i juz mozna ogladac w naszym domowym kinie
Ja tez nigdy nie ogladam bezposrednio na laptopie tylko podlaczamy go kablem HDMI do telewizorka i juz mozna ogladac w naszym domowym kinie
zanka07
Futrzaczek na forum wyraża się swoje opinie, które nie zawsze są zgodne z pozostałymi jego uczestnikami.
To chyba nic złego, tym bardziej że przekamarzanie na forach to normalna rzecz w dzisiejszych czasach.
Ja tak czy siak do Niej napiszę i zapytam co tam słychać :-)
To chyba nic złego, tym bardziej że przekamarzanie na forach to normalna rzecz w dzisiejszych czasach.
Ja tak czy siak do Niej napiszę i zapytam co tam słychać :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
zanka- i owszem ale robi się to w końcu nie smaczne... może niech dziewczyny spróbują się po prostu dogadać tak by było najlepiej
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Dziewczyny!
zanka yra napisała wczoraj kilka postów ale wszystkie nie wiadomo czemu usunęła..
i tak jak futrzaczek mówi... miała ciągle do mnie ale...
nie to ze są spięcia, ale jak ja np napisałam ze jak dla mnie mata to zbędny wydatek , to się do mnie burzyła a jak marzena napisała to samo to do jej postów nie miała problemu....
ja jej pisać nie bronię ale mogłaby się kulturalnie zachowywać..
a spięcia to ma również na innych podforach... bo jak toś nie ma zdania jak ona to już problem..
jeśli masz ochotę do niej pisac to zawsze możesz ale mysle ze w swoim imieniu ;-)
edit ja mam czas jeszcze na fiilmy i zabawę z moim dzieckiem .. hihi
i tak jak futrzaczek mówi... miała ciągle do mnie ale...
nie to ze są spięcia, ale jak ja np napisałam ze jak dla mnie mata to zbędny wydatek , to się do mnie burzyła a jak marzena napisała to samo to do jej postów nie miała problemu....
ja jej pisać nie bronię ale mogłaby się kulturalnie zachowywać..
a spięcia to ma również na innych podforach... bo jak toś nie ma zdania jak ona to już problem..
jeśli masz ochotę do niej pisac to zawsze możesz ale mysle ze w swoim imieniu ;-)
edit ja mam czas jeszcze na fiilmy i zabawę z moim dzieckiem .. hihi
Ostatnia edycja: