reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia - to miłego oglądania :-) ja to nie lubię na kompie oglądać filmów bo za mały ekran i nie wygodnienie ma to jak w łóżeczku
![]()
ja zawsze zgrywam na USB i oglądam na kinie domowym.. haha a że tv 40 calowy to wszystko widzę jasno i wyraźnie

aaa w aresie to jest opcja sprawdzenia filmu w tgrakcie ściągania, nawet po 10 minutach .. więc raczej nie powinno się nic przytrafić.. o ile sie sprawdza.. ja sprawdzam zawsze czy dobra kopia i czy ten film co szukam

no mała się pluska zaraz ją wyciągam z wanny i mleko i spać:-) a ja ... piffffo

zanka07
Fanka BB :)
Dziewczyny!
Czy Wy macie kontakt z yrą245 ??
Wiem że ścieła się lekko z Kamcią....
Ja osobiście bardzo ją polubiłam a jej posty były dla mnie bardzo pomocne tym bardziej że ma już synusia którego wiele z Nas także będą mieć więc warto by taka osoba podzieliła się swoimi "męskimi" doświadczeniami...
Może odezwę się do Niej w naszym imieniu? Co Wy na to ?
Ja osobiście bardzo ją polubiłam a jej posty były dla mnie bardzo pomocne tym bardziej że ma już synusia którego wiele z Nas także będą mieć więc warto by taka osoba podzieliła się swoimi "męskimi" doświadczeniami...
Hope
podwójna mama :-)
Ja to mam zawsze jedną dobrą odpowiedź: gacie sobie ściągnij 

Mam kolegów wielbicieli ściągania, taka prywatna, darmowa biblioteka, jednorazowo dostaję 20 filmów a potem i tak ich nie oglądam, nie mam kiedy albo mnie nudzą
Ciężko teraz o dobry film.

Mam kolegów wielbicieli ściągania, taka prywatna, darmowa biblioteka, jednorazowo dostaję 20 filmów a potem i tak ich nie oglądam, nie mam kiedy albo mnie nudzą

Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
aaa to zmienia postać rzeczy
a ja też mam duży TV 

hahaaha jak dzieci
zanka- Yra się ostatnio odzywała ale szczerze wątpię żeby Kamcia chciała mieć z nią kontakt , a ja przypatrzyłam się bliżej temu konfliktowi i rzeczywiście Yra wiecznie miała "ale" do wypowiedzi Kamci , mi osobiście nie przeszkadza ale nie miło się to czytało.
a radą to i ja w razie co służę też mam już synusia

zanka- Yra się ostatnio odzywała ale szczerze wątpię żeby Kamcia chciała mieć z nią kontakt , a ja przypatrzyłam się bliżej temu konfliktowi i rzeczywiście Yra wiecznie miała "ale" do wypowiedzi Kamci , mi osobiście nie przeszkadza ale nie miło się to czytało.
a radą to i ja w razie co służę też mam już synusia

Ostatnia edycja:
wisienka87
U nas w calym miescie nie ma wypożyczalni. Była kiedys ale ciagle jest tam teraz zamkniete. Niby szyld jeszcze jest ale juz jakies pol roku nie funkcjonuje. Jesli chodzi o telewizje to My mamy duzy pakiet z tp z pakietem programow HBO. Niby powinno byc z czego wybierac, ale przychodza takie wieczory ze naprawde nie ma nic ciekawego i wtedy przydaja sie jakies na kompie.
Ja tez nigdy nie ogladam bezposrednio na laptopie tylko podlaczamy go kablem HDMI do telewizorka i juz mozna ogladac w naszym domowym kinie
Ja tez nigdy nie ogladam bezposrednio na laptopie tylko podlaczamy go kablem HDMI do telewizorka i juz mozna ogladac w naszym domowym kinie

zanka07
Futrzaczek na forum wyraża się swoje opinie, które nie zawsze są zgodne z pozostałymi jego uczestnikami.
To chyba nic złego, tym bardziej że przekamarzanie na forach to normalna rzecz w dzisiejszych czasach.
Ja tak czy siak do Niej napiszę i zapytam co tam słychać :-)
To chyba nic złego, tym bardziej że przekamarzanie na forach to normalna rzecz w dzisiejszych czasach.
Ja tak czy siak do Niej napiszę i zapytam co tam słychać :-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
zanka- i owszem ale robi się to w końcu nie smaczne... może niech dziewczyny spróbują się po prostu dogadać tak by było najlepiej
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Dziewczyny!
zanka yra napisała wczoraj kilka postów ale wszystkie nie wiadomo czemu usunęła..
i tak jak futrzaczek mówi... miała ciągle do mnie ale...
nie to ze są spięcia, ale jak ja np napisałam ze jak dla mnie mata to zbędny wydatek , to się do mnie burzyła a jak marzena napisała to samo to do jej postów nie miała problemu....
ja jej pisać nie bronię ale mogłaby się kulturalnie zachowywać..
a spięcia to ma również na innych podforach... bo jak toś nie ma zdania jak ona to już problem..
jeśli masz ochotę do niej pisac to zawsze możesz
ale mysle ze w swoim imieniu ;-)
edit ja mam czas jeszcze na fiilmy i zabawę z moim dzieckiem .. hihi
i tak jak futrzaczek mówi... miała ciągle do mnie ale...
nie to ze są spięcia, ale jak ja np napisałam ze jak dla mnie mata to zbędny wydatek , to się do mnie burzyła a jak marzena napisała to samo to do jej postów nie miała problemu....
ja jej pisać nie bronię ale mogłaby się kulturalnie zachowywać..
a spięcia to ma również na innych podforach... bo jak toś nie ma zdania jak ona to już problem..
jeśli masz ochotę do niej pisac to zawsze możesz

edit ja mam czas jeszcze na fiilmy i zabawę z moim dzieckiem .. hihi
Ostatnia edycja: