reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia - to miłego oglądania :-) ja to nie lubię na kompie oglądać filmów bo za mały ekran i nie wygodnie :-p nie ma to jak w łóżeczku :tak:

ja zawsze zgrywam na USB i oglądam na kinie domowym.. haha a że tv 40 calowy to wszystko widzę jasno i wyraźnie:-D

aaa w aresie to jest opcja sprawdzenia filmu w tgrakcie ściągania, nawet po 10 minutach .. więc raczej nie powinno się nic przytrafić.. o ile sie sprawdza.. ja sprawdzam zawsze czy dobra kopia i czy ten film co szukam:tak:
no mała się pluska zaraz ją wyciągam z wanny i mleko i spać:-) a ja ... piffffo:-D

Dziewczyny!
Czy Wy macie kontakt z yrą245 ??
Wiem że ścieła się lekko z Kamcią....
Ja osobiście bardzo ją polubiłam a jej posty były dla mnie bardzo pomocne tym bardziej że ma już synusia którego wiele z Nas także będą mieć więc warto by taka osoba podzieliła się swoimi "męskimi" doświadczeniami...
Może odezwę się do Niej w naszym imieniu? Co Wy na to ?

Ja to mam zawsze jedną dobrą odpowiedź: gacie sobie ściągnij :-p:-D

Mam kolegów wielbicieli ściągania, taka prywatna, darmowa biblioteka, jednorazowo dostaję 20 filmów a potem i tak ich nie oglądam, nie mam kiedy albo mnie nudzą :-p Ciężko teraz o dobry film.

aaa to zmienia postać rzeczy :tak: a ja też mam duży TV :-p:-p:-p hahaaha jak dzieci

zanka- Yra się ostatnio odzywała ale szczerze wątpię żeby Kamcia chciała mieć z nią kontakt , a ja przypatrzyłam się bliżej temu konfliktowi i rzeczywiście Yra wiecznie miała "ale" do wypowiedzi Kamci , mi osobiście nie przeszkadza ale nie miło się to czytało.
a radą to i ja w razie co służę też mam już synusia :tak:

Ostatnia edycja:
U nas w calym miescie nie ma wypożyczalni. Była kiedys ale ciagle jest tam teraz zamkniete. Niby szyld jeszcze jest ale juz jakies pol roku nie funkcjonuje. Jesli chodzi o telewizje to My mamy duzy pakiet z tp z pakietem programow HBO. Niby powinno byc z czego wybierac, ale przychodza takie wieczory ze naprawde nie ma nic ciekawego i wtedy przydaja sie jakies na kompie.
Ja tez nigdy nie ogladam bezposrednio na laptopie tylko podlaczamy go kablem HDMI do telewizorka i juz mozna ogladac w naszym domowym kinie :tak:

Futrzaczek na forum wyraża się swoje opinie, które nie zawsze są zgodne z pozostałymi jego uczestnikami.
To chyba nic złego, tym bardziej że przekamarzanie na forach to normalna rzecz w dzisiejszych czasach.

Ja tak czy siak do Niej napiszę i zapytam co tam słychać :-)

zanka- i owszem ale robi się to w końcu nie smaczne... może niech dziewczyny spróbują się po prostu dogadać tak by było najlepiej

reklama
Dziewczyny!
Czy Wy macie kontakt z yrą245 ??
Wiem że ścieła się lekko z Kamcią....
Ja osobiście bardzo ją polubiłam a jej posty były dla mnie bardzo pomocne tym bardziej że ma już synusia którego wiele z Nas także będą mieć więc warto by taka osoba podzieliła się swoimi "męskimi" doświadczeniami...
Może odezwę się do Niej w naszym imieniu? Co Wy na to ?

zanka yra napisała wczoraj kilka postów ale wszystkie nie wiadomo czemu usunęła..
i tak jak futrzaczek mówi... miała ciągle do mnie ale...
nie to ze są spięcia, ale jak ja np napisałam ze jak dla mnie mata to zbędny wydatek , to się do mnie burzyła a jak marzena napisała to samo to do jej postów nie miała problemu....
ja jej pisać nie bronię ale mogłaby się kulturalnie zachowywać..
a spięcia to ma również na innych podforach... bo jak toś nie ma zdania jak ona to już problem..
jeśli masz ochotę do niej pisac to zawsze możesz :tak: ale mysle ze w swoim imieniu ;-)

edit ja mam czas jeszcze na fiilmy i zabawę z moim dzieckiem .. hihi

Ostatnia edycja:
Do góry