reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Sylwia teraz to mi dałaś do myślenia. Muszę jechać jak najszybciej do siorki po fotelik i sprawdzić!!

reklama
fotelik - BeSafe iZi Sleep - Tosia.pl
samochod - mini cooper

fotel odsuniety do przodu o tyle ile sie da zeby mi nog nie polamalo :-D - no praktycznie ma maxa. przez to ze samochod 3 drzwiowy to cholernie ciezko wlozyc fotelik tak zeby go nie poobijac, albo nie zrobic krzywdy dziecku :/ no ale jak juz w jakis brutalny sposob uda sie wlozyc fotelik to i tak caly czas zachacza o moj przedni fotel i nie jest to zbyt stabilne :/ probowalismy nawet wkladac go przez bagaznik - ale jakos dziwnie sie na nas ludzie patrzyli :-)
wszystko byloby ok gdyby mozna bylo montowac foteliki przodem, wydaje mi sie ze tak mniej miejsca by to zajmowalo :-)

Ostatnia edycja:
Hmm no nie wiem, rzeczywiście z mini może być problem. W ogóle z 3drzwiowymi chyba jest problem jak tu wsadzić fotelik.

Sylwia a ty masz nowego mini czy tego starego bo jak nowego to ja jutro lecę fotelik montować bo nowy mini od mojego seicento jest większy:szok:

Dlatego zawsze warto sprawdzić przed zakupem czy dana rzecz wejdzie. Ja już raz bym się nacięła na wózek co nam się do bagażnika nie chciał zmieścić.

A może na środku jakoś by wlazł? Tzn na środku kanapy z tyłu.

I ja może niektóre z Was dobiję ale te nosidełka potrzebują najwięcej pasów. Mam na myśli to, że żeby zapiąć fotelik w pasy często trzeba wysunąć pas niemal cały. Chyba, że mają inny system mocowania. Nam zdarzyło się dwa razy (taksówka i sam. znajomego), że fotelika nie zapięliśmy bo pasa brakło. Mąż wyczytał ostatnio gdzieś, że w naszym aktualnym samochodzie też jest ten problem z niektórymi modelami nosideł. A mamy model samochodu z 2010 roku.

edit: Mój laptop po zalaniu ma kłopoty ze spacją bo nie łapie i czasem piszę kilka zlepionych słów na raz grrrr

Ostatnia edycja:
witam..
kto tęsknił??;-)

wybaczcie że mnie nie było.. ale miałam trochę spraw do poukładania z moim D

nie miałam głowy do wchodzenia na BB i pisania.. ale czytałam jak miałam chwilę wolna więc mniej więcej jestem na bieżąco...

oczywiście już u mnie wszystko ok...
poza tym zrobiliśmy remont trochę , zmieniliśmy wykładzinę w salonie , do tego malowanie ... generalne porządki i mycie okien
przygotowujemy sie już do nadejścia maleństwa pełną parą:tak:

ogólnie mam się dobrze i ciesze się że wkońcu się uparałam z kilkoma niedogadanymi sprawami;-)

lecę was nadrobić troszeczkę:-)

styna takiego:
073_800x533.jpg

no na srodku to wogle nie ma mowy bo tam jest taka "wysepka" ktora oddziela 2 miejsca od siebie :/

moj powiedzial ze najwyzej kupi sie jakies inne auto na wyjazdy z dzieckiem no ale to bylaby totalna glupota, dwa samochody tylko dlatego ze fotelik nie wszedl :-D cos wydaje mi sie ze bede musiala jakis czas z tylu jezdzic jezeli nie wpadne na zaden patent :sorry:

Kamcia - no, ja tesknilam :-) dobrze ze juz jestes!

styna takiego:
Zobacz załącznik 340253

no na srodku to wogle nie ma mowy bo tam jest taka "wysepka" ktora oddziela 2 miejsca od siebie :/

moj powiedzial ze najwyzej kupi sie jakies inne auto na wyjazdy z dzieckiem no ale to bylaby totalna glupota, dwa samochody tylko dlatego ze fotelik nie wszedl :-D cos wydaje mi sie ze bede musiala jakis czas z tylu jezdzic jezeli nie wpadne na zaden patent :sorry:

Kamcia - no, ja tesknilam :-) dobrze ze juz jestes!
No to jutro lecę próbować bo to ten nowy mini.

Kamcia jak tak cię nie było to codziennie wchodziłam i mówię że inaczej tu bez ciebie

Kamcia, no każda z nas tęskniła!
Sylwia, jestem w szoku z tym fotelikiem. A może fotelik da się wymienić na inny? Ja z Matim jeździłam Oplem Tigrą też 3 drzwiowym i nie miałam problemu, chociaż to małe autko.
Oglądałyście Xfactor? Do mnie akurat punkt 20 przyszła sąsiadka, więc sobie nagrałam i zaraz dokończę oglądać, a tu występ jeden daję Tego nie było w telewizji: bliźniaczki bez talentu! - Aktualności - TVN - X Factor

reklama
Do góry