reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja sobie włączyłam film na kompie i oglądam...zrobiłam przerwę na reklamę :-D i wpadłam zobaczyć co u Was.

reklama
oj ja tez sie tak obiadlam ze teraz leze i nie moge sie ruszac:zawstydzona/y:
kupilam mamie i tacie bilety do nas na lato :-) hura, nie moge sie doczekac, taaaaak dawno ich nie widzialam. jeszcze tylko kilka biletow dla rodzinki mojego lubego i czekamy na otwarcie sezonu urlopowego :-D

Ale tu pusto. Niedzielnie. Wróciłam z urodzin, placki dobre tort taki sobie, ale obiad u babci... Nie robię Wam apetytu w nieodpowiednim wątku :-p
Idę sprawdzić czy dziecko ma wszystkie lekcje odrobione dobrze i na X factor się szykuję, muszę mężowi nagrać, to jak w środę wróci to sobie obejrzy.

My też X factora oglądamy :-) i zajadamy kolację: kanapeczki z białym serem, rzodkiewką i szczypiorkiem a druga z serkiem i papryką i szczypiorkiem :-) pyszota :-)

Ja dopiero teraz mam chwilkę żeby nadrobić BB. Rano wstaliśmy wcześnie, zjedliśmy pyszne śniadanko (takie wypasione, niedzielne normalnie jak w święta), pozbieraliśmy się do kupy i pojechaliśmy pospacerować, później na frytki, następnie na lody i wróciliśmy do domu o 17.00 zanim zrobiliśmy i zjedliśmy obiadek było po 18.00. Teraz M juz poszedł spać bo o 2.00 rusza do pracy a ja chwilke odpoczywam...

jak przeczytalam o tych kanapeczkach z bialym serem to az mi sie plakac zachcialo :-( prosze mi kawalek serka wyslac mailem! :-)

wiecie co, wymyslilismy sobie dzisiaj sprawdzic jak nam pojdzie zapinanie fotelika pasami - bo nie kupilismy bazy narazie i nie wiemy czy bedzie potrzebna...no ale od sedna sprawy...
okazalo sie za fotelik poprostu nie zmiesci nam sie do auta :-D i tu mam pytanie do dziewczyn z malymi samochodami, jak dajecie sobie z tym rade? my narazie widzimy jedno wyjscie - wylaczy sie poduszke powietrzna z przodu i tam bedzie siedzial bobo, a ja z tylu...no ale ze nie bardzo mi sie to usmiecha, niecierpie siedziec z tylu :p moze macie jakies inne pomysly czy swoje sposoby?? :sorry:

reklama
A gdybys przesunela fotel na maxa do przodu? A jaki masz ten fotelik? I jaki samochód bo to raczej mało prawdopodobne zeby sie nie miescil. A serek wysle chocby nawet poczta :)

Do góry