reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny ja tylko na sekundkę, u nas wszystko ok, jestem mega szczęśliwa, że mężuś jest przy nas. Właśnie teraz skręca mi blat do przewijaka co wcześniej zamówiłam u stolarza. A potem ma położyc panele w przedpokoju bo w zeszłym roku nas zalało no i trochę te panele się rozeszły, a chce przed porodem mieć je wymienione. Więc troche go wykorzystuję w sprawach budowlanych. Mężuś będzie do wtorku więc jeszcze trochę będę nieobecna.
A tak w ogóle pokazałam mu nasze zdjęcie to je sobie wgrał do komórki hehe i powiedział, że bedzie sie chwalić, że to wszystko jego sprawka hihihihi.
Resztę opiszę później idę mu troche pomóc.

Misia
trzymam kciuki żebyś jeszcze wytrzymałam.

Buźka trzymajcie się.

reklama
Witam się w ten niedzielny słoneczny poranek:)

Alex ale ty jesteś,mąż na tak krótko przyjechał a ty go tak wykorzystujesz :-D

Widzę,że weekendowy spokój tu panuje. Ja jakaś bez humoru dzisiaj, w dodatku w nocy co godzinę na siusiu wstawałam więc i niedospana jestem:(

Miłego dnia wszystkim życzę

jolek ty przez sikanie,a ja przez brzuch spac nie moge...Tak na 7 nocy w tygodniu max 2 mam przespane...
A dzisiaj mezus obudzil mnie kawusia i paczusiem :-)
Pogoda jest przepiekna, niebo blekitne, sloneczko swieci az zyc sie chce! Dzisiaj caly dzien spedzimy gdzies w terenie spacerujac w tych pieknych promykach slonecznych

Hej dziewoje :)

Misia trzymaj się tam jak najdłużej w dwupaku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My wczoraj po południu poszliśmy ze znajomymi do knajpki na jedzonko, ale nie było za dobre. Po wyjściu dobiliśmy się frytkami w Citi Fries :) Ale pogadaliśmy sobie, pośmialiśmy się jak nie wiem co, ale i tak za krótko. Wcześniej jak pracowałam to z tą koleżanką w pracy się widziałam i 8 godzin gadałyśmy każdego dnia, a teraz nie ma kiedy się spotkać za często i tęskni mi się za nimi bardzo.

Wisienko i jak się skończyła sprawa z koleżanką i siostrą? Przyszli wszyscy czy ktoś odpadł?

Witam się wiosennie :) Piękny dzień dzisiaj u mnie więc zaraz zmykamy na łono przyrody korzystać z tego, bo nie wiadomo czy jutro się nie spaskudzi pogoda. Miłej niedzieli wszystkim majóweczkom :)

U mnie pomimo słońca jest zimno więc nie wiem czy się gdzieś ruszę, tym bardziej że jakiś katar mnie dopadł i woda leci z nocha:( Ale dla pocieszenia dodam,że w tygodniu ma się pogoda poprawić,następny weekend ma być ponoć bardzo ciepły.

Mandrzejczuk przez sikanie a na dodatek spojenie nawalało,miałam problem ze wstawaniem do kibelka :-(

Ostatnia edycja:
Witam was
Alex naciesz się mężem póki możesz we wtorek kompletne relacje z pikantnymi szczegółami.
Mi P właśnie jajecznicę na szynce robi, i trzeba posprzątać bo mamy gości na grilla karkówka się rozmraża kurczaka zaraz zamarynuję i kiełbaskę pokroję do tego sałatka wiosenna i warzywa z grilla i będzie super wyżerka.

Widzę, że u wszystkich dzisiaj słoneczko, to i humory lepsze.
Ja byłam wczoraj na urodzinach u siostry, w zeszłym roku miała 18 i oglądałyśmy zdjęcia i tam wszyscy już w cienkich kurtkach lub żakietach, ale to było krótko po Świętach więc już kwiecień. Mam nadzieję że na święta to już kurtki nie będą potrzebne.
Dziś idziemy do babci na obiad urodzinowy (86lat) a potem na kawę do teściowej, w jednym dniu trzeba pogodzić wizyty u dwóch jubilatek. A żeby byo tego mało mąż o 15.oo jedzie do Niemiec, więc jeszcze bochenek chleba muszę przerobić na kanapki.
Pozdrawiam i do wieczora.

reklama
Do góry