reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

dzięki dziewczyny ....:-)
tak sobie myślałam że może założyć temat gdzie będziemy pisac o nadchodzących imprezach??;-)

no my się już prawie wyrobiliśmy... ehhe
jeszcze tylko de volaje zostały i tort do zrobienia i chyba już będzie wsio...
aaa jeszcze rosołek... :tak:

no i możemy spać spokojniue... jutro tylko popodgrezewać w piekarniku i już:laugh2:

sroczka , no nasz też skromny , tak z 20 osób przyjdzie... chyba...
oficjalny dopiero będzie kościelny:-D:tak:
a wy lepiej zaplanujcie datę .. hehe
my mieliśmy mieć kościelny już dawno , ale wtedy akurat wypadała końcówka ciąży z Vi a ja nie chciałam z brzuchem iść do ślubu więc odłożyliśmy ...
a teraz uznaliśmy że nie ma narazie czasu więcweźmiemy właśnie cywilny a kościelny wkrótce:-p

reklama
Witam dziewczyny. Jak tam mija wam dzień? Ja już zaliczyłam z rana małe co nieco. Dzidzi mi daje popalić chyba jej nie smakowało śniadanko.

Ja właśnie jem śniadanko, od rana tylko mdłości. O 13 lecę na basenik a potem z Mamą będę ruskie robić a w domu rosołek. Zobaczymy jak to wszystko mój żołądek wytrzyma.

Dzień doberek ;)
Ja też dzisiaj w miarę dobrze.Odkąd staram się nie dopuszczać do uczucia głodu to i mdłości odrobinkę mniejsze.
Już się nie mogę doczekać przyszłego tygodnia bo to będzie już 8 tydzień :D
W weekend mam wesele ale nie chcę mi się iść.
ViKamcia - dużo szczęście dla Waszej czwórki :)****

Hejka :-)

Mnie od rana głowa boli i jakoś tak ogólnie źle się czuję :-(

ViKamciaG - Wszystkiego najlepszego !!! Udanej zabawy ! :tak:
Misia89- Zazdroszczę Ci tego baseniku ja już tak dawno nie byłam :zawstydzona/y: w pierwszej ciąży często z mężem chodziliśmy teraz też bym chciała ale z czasem gorzej bo M w pracy do 18 a potem to już się nic nie chce jedynie weekendy zostają

Misia na basen:szok:? Gdzieś czytałam, że na początku ciąży nie wolno.
Do mnie dziś przyjedzie mamusia i też będziemy robić pierogi:-). Tak się zastanawiam czy jej już powiedzieć o ciąży, czy to jeszcze za wcześnie?

reklama
wrocilam od lekarza, no i moj gin powiedzial mi ze skoro ja mam cykle nieregularne to wszystko ok, poprostu nie wiadomo kiedy zaszlam w ciaze no i to powiedzial ze skoro nie ma zzrodka to sie zdarza przy moich cyklach , pokazalam mu usg z poniedzialku i powiedzial ze uroslo od tego badania, moj gin nawet powiedzial ze cialko zolte jest a tamten to NIC no i mam sie zjawic za tydz :) aaa i wg mojej ost @ jestem w 7tyg a wg usg 6t :)
odrazu lzej na sercu :) teraz tylko mam nadzieje ze nast razem poslucham serduszka albo chociaz zobacze zarodek :)

Do góry