reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Melia ja tez już od 6 na nogach, bo już nie mogę się doczekać kiedy mężusia zobaczę ma być o 10.45. Siedzę jak na szpilkach bo jestem tak podniecona jego przyjazdem, w końcu 2 miesiące sie nie widzieliśmy.
W związku z tym pewnie nie będę miała za bardzo czasu udzielać się na forum.
Rozpiera mnie radość :tak::-):happy:

reklama
Alex wspaniały dzień dziś u Ciebie :-) Cieszę się razem z Tobą przyjazdem mężusia. Myślę, że będziesz usprawiedliwiona za swoją nieobecność na forum. Dwa miesiące się nie widzieć to kawał czasu, a Ty zmieniłaś się od ostatniego spotkania ;-)

Jolek jakbys czytala w moich myslach z ta randka :-D przez 5 dni widzial mnie zaniedbana w wyciagnietej pizamie i tlustych wlosach to dzisiaj musze mu te meki wynagrodzic hahahaha

Alex zycze upojnego weekendu z mezusiem, tylko nie szalejcie za mocno ;-)

U mnie znowu kiepska pogoda az sie czlowiek doluje, jeszcze kolezanka mnie zdolowala, bo napisala sms-ka czy wybieram sie dzisiaj na zakupki z nia dla malego, a ja biedna ledwo co na wizyte u gina kase mam :-( przez te wczasy w szpitalu tyle kasy stracilam, ze teraz musze odrabiac powolutku, ale aby do 1-szego

Alex, życzę udanego wspólnego weekendu z mężem(jesteś dzielna ,że tyle sama się trzymasz).

mnie budzi pies zawsze ok7, ale wysyłam tatusia z nim na podwórko,a ja sobie leżę.Niestety nie nauczyłam go robienia śniadania do łóżka, a szkoda;)
Jestem uwięziona w domu, bo dzisiaj znów cd remontu, właściwie czekam tylko na montaż biblioteki,ale przedtem będzie masaż:) moja piątkowa przyjemność:)) i sposób na uniknięcie dolegliwości ciążowych(Nie bolą mnie ani plecy ani też łydki, nie mam też opuchnięć- chociaż dzisiaj po tygodniu przerwy od ostatniego masażu widzę po kostkach ,że zbiera się woda do wymasowania, więc będzie trochę pracy dla masażysty).

Wracając do spania- codziennie śnią mi się takie pierdoły, że wstyd.Czytam ,że Wy też tak macie, ale to jest naprawdę trochę stuknięte- pojawiają się takie nierealne wątki, że siedząc i myśląc nad tym cały dzień bym tego nie wymyśliła.

Mandrzejczuk- chcesz jeszcze dużo ciuszków dokupić? Ja ostatnio doszłam do wniosku,że te parę bodziaków, 2 spiochy i 2 pajacyki wystarczą, przecież ja nawet nie wiem jakiego rozmiaru będzie junior! Więc kupi się po porodzie resztę jak będzie za mało.. Niech rodzinka coś dokupi jak będzie chciała odwiedzić- wstęp - 3 bodziaki i jeden pajac:-D

Ostatnia edycja:
I ja powiem dzien dobry. dobrze,ze choc pogoda ladna za oknem bo ja mam po dniu, tak jak i wczoraj. mam wielkiego dola, jestem 8 miesiecy po slubie i stwierdzam,ze jestem glupia i naiwna. jak przestane plakac to moze wurzuce to z siebie na grupach...
narazie nie mam ochpty oddychac nawet:-:)wściekła/y::sad:

jaipur ale Ci dobrze z tym masażystą :-) zazdroszczę :tak:

Mój M wczoraj zrobił taki sok z miąższem z jabłek (konsystencja jak Kubuś, tylko, że bez marchewki) i teraz popijam sobie same witaminki :-) ale to pyszne jest

ania nie smuć się, wszystko będzie dobrze, zobaczysz:-)

Ostatnia edycja:
ania - coś się stało, mąż cię wkurzył? To prawda, że nikt nas tak skutecznie nie potrafi do szału bądź doła doprowadzić jak najbliższa osoba, ale na pewno wszystko się ułoży. Trzymaj się i nie daj się depresji.

Alex - życzę wspaniałego weekendu z mężusiem :-)
ania - wszystko będzie dobrze, bywają takie chwile, że mąż strasznie wkurzy, ale one szybko mijają :tak:

Tymrazem mi się śnił poród. O dziwo całkiem łatwo poszło. Jedyne co mnie zaskoczyło, to najpierw urodziłam córkę a po jakimś czasie syna. Potem już karmiłam tylko mego synka i nie było z tym problemów, mimo że nikt z personelu się nami nie przejmował i nawet nie zajrzał ;-) Piękny sen :-)

reklama
86ania86 - tule mocno, trzymaj sie dzielnie.

alex - zostala godzina do konca odliczania! :-)

u was mowicie fajna pogoda a u mnie od wczoraj znow tak: 011_320x480.JPG
cudem sie w kurtke zimowa zapinam :sorry: i to tylko jak mam cos lekkiego pod spodem :eek: no ale ile mozna bez przerwy w domu siedziec zeby nie zwariowac:wściekła/y: a wiekszej kurtki na ten ostatni miesiac ciazy nie bardzo oplaca mi sie kupic. zalamka jednym zdaniem...

Do góry