reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jolek- a no odpoczywam troszkę :tak: ale zaraz uciekam z kompa na zakupy
Karolka- wszystkiego dobrego dla męża z okazji tak wspaniałych okrągłych urodzinek! Udanej imprezki życzę ale na pewno będzie przy tylu pysznościach :tak:

jaipur to tatus oblal cie za wczasu hehe ale i akrat w pore

A u mnie juz nogi ogolone, matko jedyna jakie ja mam potezne kopyta teraz, az sie balam, ze wosku nie starczy :-D ale mam pieknie i glaciutkie lydeczki i udzicha, farba juz na wlosach siedzi, potem kapiel, a jutro przed wizyta u gina make-up, manicure i wreszcie bede czula sie kobieta, bo po 5 dniach lazenia po oddziale w samej pizamie z tlustymi odrostami czulam sie jak typowa baba z obory :-D

Witam. Żyję :)

Wczoraj kończyłam malować pokój - już koniec JUPI!

A dzisiaj zabrałam się za sprzątanie pokoju mojej córki... Niesamowite jaki syf potrafi zrobić jedna pięciolatka. Cały dzień walczyłam. A to i tak nie generalny porządek bo okna nie ruszałam, podłogi jeszcze nie umyłam (ale planuję niedługo podłogi w całym mieszkaniu generalnie wyglancować i wypastować na lustro z odsuwaniem mebli, ale to bliżej Wielkanocy).

Zaraz idę do wanny a potem jeszcze planuję trochę łóżeczko pomalować. Kupiłam taki niby lakier do drewna i żeby był kolor który mi pasuje to muszę z 5-6 warstw położyć a każda schnie z 30 minut więc wlecze mi się to malowanie okropnie. Ale już niedużo i poskręcamy dziada :)

Ludu ale jestem umordowana dzisiaj tym pokojem jednym. Ale co się dziwić skoro trochę się poruszam i zaraz jestem spocona i zasapana. 30 minut coś robię i 10 odpoczywam :) A mały dzisiaj się na mnie uwziął i tak się rozpycha, że już obolała jestem. I gilam go po nóziach, i głaskam po pupci - taka zabawa. Ostatnio zamarł chyba z zadowolenia jak sobie urządziłam porządny masażyk brzucha kremem i wsmarowywałam i wklepywałam sobie to przez pół godziny. A mały nic, ani drgnął :)

To tyle u mnie. Mam fajną książkę więc czasem jak z nią utknę to czas mi przelatuje między palcami :)

reklama
Do góry