No zadzwoniłam do niej od razu jak tylko zobaczyłam tę "szmatę" i trochę się nawet ze mnie śmiała, bo to już mój drugi raz jak zniszczyłam coś wełnianego. Jakieś 2 lata temu teściowi sweter tak załatwiłam, że z rozmiaru XL zrobił się mały M. A teściowa idzie na 15.30 do lekarza i będzie coś wiadomo, więc wieczorkiem przekażę informacje co i jak. Jolek dziękuję :-)
reklama
Melia ale za to teraz wiesz co kupić teściowej na urodziny bądź imieniny Trzymam kciuki i czekam na wieści
Ja na razie znikam bo właśnie miałam telefon,że po 15tej gościa będę mieć więc spadam trochę ogarnąć mieszkanie i siebie.
Ja na razie znikam bo właśnie miałam telefon,że po 15tej gościa będę mieć więc spadam trochę ogarnąć mieszkanie i siebie.
Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Melia trzymam kciuki za teściową napewno będzie dobrze
Sil dobrze że wypoczęłaś
Ja mam dość moja malutka 4 razy mnie dzisiaj budziła układa się po lewej stronie i z całej siły opiera nóżki o żebra i próbuje je przesunąć do góry, boli to a jak ją próbowałam poszturchać aby się przekręciła nawet jej to w głowie nie było i kontynuowała swoją zabawę, w tej chwili też właśnie bawi się w najlepsze kosztem mamusi.
Melia trzymam kciuki za teściową napewno będzie dobrze
Sil dobrze że wypoczęłaś
Ja mam dość moja malutka 4 razy mnie dzisiaj budziła układa się po lewej stronie i z całej siły opiera nóżki o żebra i próbuje je przesunąć do góry, boli to a jak ją próbowałam poszturchać aby się przekręciła nawet jej to w głowie nie było i kontynuowała swoją zabawę, w tej chwili też właśnie bawi się w najlepsze kosztem mamusi.
zanka07
Fanka BB :)
któraś z Was tak ma ????
JaramSie.pl - DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH: To żyje!
JaramSie.pl - DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH: To żyje!
sil_89
styna - właśnie powoli kończę Was kochane nadrabiać... i jestem w szoku ?! wyjeżdżam na tydzień, a tyle się dzieje... mam nadzieje, że u Was już lepiej i w ogóle.
Co do żeber moja Emilka też mnie tak kopie, ale jak delikatnie pomasuję to czasami się przesunie, ale tylko czasami ;\ mała Wredota po mamusi będzie.
Co do żeber moja Emilka też mnie tak kopie, ale jak delikatnie pomasuję to czasami się przesunie, ale tylko czasami ;\ mała Wredota po mamusi będzie.
Ale ekstra Mój Miki na razie w mniejszej skali bryka, ale brzusio czasami też faluje. Nie tak wiadomo, ale wszystko przed nami pewnie I za każdym razem jak to widzę to tak samo dostaję głupawki. Niby to mój brzuch a w sumie bardziej już jego
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Witam :-)
My już też po spacerku super cieplutko
Zjadłam sobie drugie śniadanko a teraz popijam kawkę i zagryzam wafelkiem ;-)
Melia- trzymam kciuki za pozytywną wizytę teściowej
Sil - witaj z powrotem :-)
Zanka- mój łobuz się wierci i widać już z zewnątrz ale takie coś to nie..
My już też po spacerku super cieplutko
Zjadłam sobie drugie śniadanko a teraz popijam kawkę i zagryzam wafelkiem ;-)
Melia- trzymam kciuki za pozytywną wizytę teściowej
Sil - witaj z powrotem :-)
Zanka- mój łobuz się wierci i widać już z zewnątrz ale takie coś to nie..
sil_89
Styna, Zanka - ja mam tak samo a mój M jak widzi, że Emilka cichnie to jeszcze ją szturcha bo jemu się podoba jak mi tak brzuch lata ;\ ciekawe jakby to było gdyby On ją troszkę tak ponosił i jakby mu tak w żebra zaczęła kopać heh miałby za swoje...
reklama
Zanka widziałam już ten filmik ale on jest super, moje maleństwo jeszcze aż tak bardzo nie robi mi z brzucha dziwnych kształtów ale czasem jak się przesunie to widać takie fajne wybrzuszenie i jak się rusza to brzuch troszkę faluje...