reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No zadzwoniłam do niej od razu jak tylko zobaczyłam tę "szmatę" i trochę się nawet ze mnie śmiała, bo to już mój drugi raz jak zniszczyłam coś wełnianego. Jakieś 2 lata temu teściowi sweter tak załatwiłam, że z rozmiaru XL zrobił się mały M. A teściowa idzie na 15.30 do lekarza i będzie coś wiadomo, więc wieczorkiem przekażę informacje co i jak. Jolek dziękuję :-)

reklama
Melia ale za to teraz wiesz co kupić teściowej na urodziny bądź imieniny :-D Trzymam kciuki i czekam na wieści:)

Ja na razie znikam bo właśnie miałam telefon,że po 15tej gościa będę mieć więc spadam trochę ogarnąć mieszkanie i siebie.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Melia trzymam kciuki za teściową napewno będzie dobrze
Sil dobrze że wypoczęłaś

Ja mam dość moja malutka 4 razy mnie dzisiaj budziła układa się po lewej stronie i z całej siły opiera nóżki o żebra i próbuje je przesunąć do góry, boli to a jak ją próbowałam poszturchać aby się przekręciła nawet jej to w głowie nie było i kontynuowała swoją zabawę, w tej chwili też właśnie bawi się w najlepsze kosztem mamusi.

styna - właśnie powoli kończę Was kochane nadrabiać... i jestem w szoku ?! wyjeżdżam na tydzień, a tyle się dzieje... mam nadzieje, że u Was już lepiej i w ogóle.
Co do żeber moja Emilka też mnie tak kopie, ale jak delikatnie pomasuję to czasami się przesunie, ale tylko czasami ;\ mała Wredota po mamusi będzie.

Ale ekstra :) Mój Miki na razie w mniejszej skali bryka, ale brzusio czasami też faluje. Nie tak wiadomo, ale wszystko przed nami pewnie :) I za każdym razem jak to widzę to tak samo dostaję głupawki. Niby to mój brzuch a w sumie bardziej już jego :)

Witam :-)

My już też po spacerku super cieplutko :tak:
Zjadłam sobie drugie śniadanko a teraz popijam kawkę i zagryzam wafelkiem ;-)

Melia- trzymam kciuki za pozytywną wizytę teściowej :tak:
Sil - witaj z powrotem :-)
Zanka- :szok::szok::szok: mój łobuz się wierci i widać już z zewnątrz ale takie coś to nie.. :-D

Zanka ja mam podobnie, jak mała się zacznie wiercić to cały brzuch tak faluje, P się nie może napatrzeć
Sil dzięki u nas już lepiej pogadałam z małą i do 37 tygodnia obiecała że postara się poczekać.

Styna, Zanka - ja mam tak samo :) a mój M jak widzi, że Emilka cichnie to jeszcze ją szturcha bo jemu się podoba jak mi tak brzuch lata ;\ ciekawe jakby to było gdyby On ją troszkę tak ponosił i jakby mu tak w żebra zaczęła kopać :) heh miałby za swoje...

reklama
Zanka widziałam już ten filmik ale on jest super, moje maleństwo jeszcze aż tak bardzo nie robi mi z brzucha dziwnych kształtów ale czasem jak się przesunie to widać takie fajne wybrzuszenie i jak się rusza to brzuch troszkę faluje...

Do góry