reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia musisz zwolnić trochę miejsca w swojej szafie :-p mogę się założyć że w połowie ciuchów nie chodzisz już
teraz na czas ciązy nie , ale po ciąży owszem:tak:
te których całkiem nie nosiłam wywiozłam ostatnio do pl.. w walizce 20 kilowej:-D

hope przestań straszyć dziewczyny bo tak wyjdzie że przetrzymaja z porodami do czerwca:-D

reklama
Hope Ty miałaś początek porodu jak w filmie. Chlup i już akcja. Ale większość porodów zaczyna się bez chlup ;] A z porodówki to większość chce uciekać. Ja też w pewnym momencie zasugerowałam, że może ja bym tak teraz do domu poszła i wrócę rano...Bo się już zmęczyłam i już mi się nie chce.

Jolek ja też z maja. Z pierwszego maja. I zawsze kwiecień mi szybko zlatuje bo 26 mam zaległe imieniny z zeszłego roku a potem zaraz urodziny i długi weekend.

He he dobre ja też coś takiego zaproponuję,a może znajdzie się chętny co za mnie urodzi:D
Marzena to Ty możesz popić na urodziny i cały długi weekend kaca leczyć :-D:-D

Dobra laski ja uciekam do wyrka. Rano muszę wcześnie wstać i chatę ogarnąć z grubsza bo gościa będę mieć przed południem. Nie wiem dlaczego jak M siedzi w domu to od razu bajzel się wszędzie robi:dry::dry:

Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Jolek wy mi nic nie zrobiłyście, ale przecież na dziecku za te kopniaki nie będę się mściła :-D:-p

Marzeno szkoda, że reszta nie była jak w filmach, na zasadzie ojej, ratunku, rodzę, uf uf uf i słychać płacz dwumiesięcznego dziecka :-D:-D

Teraz lepiej nie, mam do szpitala 30 km a samochód niespecjalnie przystosowany do rodzenia ;-):-)

Dziewczyny !
Jaki ja miałam sen!
Śnił mi się nasz poród: wszystkie tam byłyście!
Byłyśmy na porodówce, takiej ogromnej, za oknem było morze ( !!! ) i piękna plaża, wypełniałyśmy mnóstwo papierków i czekałyśmy na alarm :-)
Nie wiem skąd taki sen a przede wszystkim skąd w nim Wy, majóweczki :-)
Dziwny sen :-)

reklama
Do góry