reklama
Hej laseczki :-)
Zanka zaszalałaś z tym snem ;-) Ale na pewno byłoby tam wesoło :-)
Objadłam się na śniadanie i teraz mi się ruszyć nie chce, a tu ogarnąć dom trzeba. Dobrze, że wczoraj posprzątałam górę i dziś tylko dół został. M też już wrócił z pracy to coś pomoże.
Dobrze, że dziś u nas nie pada :-)
Zanka zaszalałaś z tym snem ;-) Ale na pewno byłoby tam wesoło :-)
Objadłam się na śniadanie i teraz mi się ruszyć nie chce, a tu ogarnąć dom trzeba. Dobrze, że wczoraj posprzątałam górę i dziś tylko dół został. M też już wrócił z pracy to coś pomoże.
Dobrze, że dziś u nas nie pada :-)
zanka07
Fanka BB :)
bra, jolek, jaipur, melia fajnie byłoby co nie ??
Za niedługo okaże się jak będzie w rzeczywistości :-)
Pogoda u mnie masakryczna, śnieg zaczyna topnieć, robi się niezła ciapa, bleeeeee !!!!
Za niedługo okaże się jak będzie w rzeczywistości :-)
Pogoda u mnie masakryczna, śnieg zaczyna topnieć, robi się niezła ciapa, bleeeeee !!!!
jolkaa1989
Hehe fajny sen.. Wszystkie Majówki na jednej porodówce to byłoby coś!
Ja już po śniadanku i zmagam się z tym żeby wstać i ogarnąć trochę w domu, ale jakoś mi się nie chce. To wszystko przez tą pogodę, szaro-buro.
Zanka współczuję, że u Was jeszcze śnieg leży, u nas stopniał już.. hmm nawet nie pamiętam kiedy ;P
Dobra idę sprzątać, nie ma się co ociągać.
Ja już po śniadanku i zmagam się z tym żeby wstać i ogarnąć trochę w domu, ale jakoś mi się nie chce. To wszystko przez tą pogodę, szaro-buro.
Zanka współczuję, że u Was jeszcze śnieg leży, u nas stopniał już.. hmm nawet nie pamiętam kiedy ;P
Dobra idę sprzątać, nie ma się co ociągać.
Alex2712
Alex z tego co pamiętam to masz średniej długości włosy i nie za grube. Papiloty nakręć w dzień i potrzymaj z dwie godziny na głowie. Przed ściągnięciem podsusz je suszarką,żeby efekt ulepszyć. Powinno wyjść lepiej niż teraz
Jolek ja właśnie mam bardzo grube włosy, zawsze jak jestem u fryzjera to mówią mi, że mam tych włosów strasznie dużo i jak farbuje to musze zawsze więcej zapłacić bo o wiele więcej farby wychodzi. dzięki za podpowiedź spróbuję zakręcić je w dzień na te dwie godziny jak piszesz zobaczymy co wtedy wyjdzie.
A jeśli chodzi o poród to ja się strasznie boję tego porodu, bo wiem jaki to jest ból, w ogóle to ja szybko rodziłam obu synków ale miałam straszne bóle krzyżowe no i miałam porody pośladkowe, więc to dodatkowo spowodowało, że było trudniej.
trinaa
witam się;-)
zanka super sen miałaś:-) fajnie by było rodzić w takich okolicznosciach
styna świetnie,że już jesteście w domu;-)
u mnie podoga do kitu, ponuro i wieje wiatrzysko w ogóle dzień się zaczął strasznie nieciekawie, kocioł niesamowity, jeszcze siostra mi swojego synka podrzuciła na kilka godzin...a ja mam jakiś kiepski nastrój, tak jakby coś miało się złego wydarzyć...ech, znowu mam jakieś schizy
zanka super sen miałaś:-) fajnie by było rodzić w takich okolicznosciach
styna świetnie,że już jesteście w domu;-)
u mnie podoga do kitu, ponuro i wieje wiatrzysko w ogóle dzień się zaczął strasznie nieciekawie, kocioł niesamowity, jeszcze siostra mi swojego synka podrzuciła na kilka godzin...a ja mam jakiś kiepski nastrój, tak jakby coś miało się złego wydarzyć...ech, znowu mam jakieś schizy
marzena9
Alex na zdjęciu tak delikatnie te Twoje włoski wyglądają
Dziewczyny Poziomka przesyła pozdrowienia
Witam. A Poziomki w domku?
U nas wczoraj wieczorem śnieg sypał okrutnie, taki z deszczem, rozpaćkany. A już dawno nie padał. Zdecydowanie przy takiej pogodzie to się nic nie chce! A obiad wymyśleć trzeba...
Poród razem? To by było niezłe. Jak na kolonii jakaś duża sala i potem po kolei byśmy się wysypywały No i koniecznie nad tym morzem!
reklama