reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka Ja Was nie zaskoczę bo u Nas też paskudnie :confused2: ja w piżamce zasiadłam do kompa a moje serce ogląda Mini mini :-)

Ale Damian kończy dzisiaj pracę o 13stej a wczoraj obiecał zakupy dla maluszka i ogólnie do domciu także po południe zapowiada się "sklepowe" :tak::-)

Melia- no kochana kawał chłopa Ci rośnie :tak: super super :-)
Alex- My również Ci dziękujemy za to że jesteś i że potrafisz dzielić się z Nami wszystkimi troskami :*
Styna- biedna wymęczyłaś się tyle to spałaś jak suseł ale to dobrze , miejmy nadzieję że wypuszczą Cię do domciu

reklama
Alex - mam tylko nadzieję że synek na którego czekasz wynagrodzi ci to wszystko i będzie dla was potrójną radością. Skoro my czekamy z utęsknieniem na nasze maluszki to nawet sobie nie wyobrażam jaki wasz jest wyczekany.

Alex dobrze że masz takie oparcie (szkoda tylko że teraz go przy Tobie nie ma, ale już nie długo będziecie razem)...
U mnie też dziś szaro i ponuro, pada deszcz i jakoś nic mi się nie chce... Może coś wymyślimy jak M wróci z pracy.

Alex - mam tylko nadzieję że synek na którego czekasz wynagrodzi ci to wszystko i będzie dla was potrójną radością. Skoro my czekamy z utęsknieniem na nasze maluszki to nawet sobie nie wyobrażam jaki wasz jest wyczekany.

tez mam taką nadzieją, będzie naszym oczkiem w głowie. Oj Synuś jest tak bardzo wyczekiwanym i wytęsknionym maluszkiem, ze aż trudno to opisać, nawet nie potrafię tego wyrazić. Już bym chciała, żeby był maj!!

Alex dobrze że masz takie oparcie (szkoda tylko że teraz go przy Tobie nie ma, ale już nie długo będziecie razem)...
U mnie też dziś szaro i ponuro, pada deszcz i jakoś nic mi się nie chce... Może coś wymyślimy jak M wróci z pracy.

Dokładnie szkoda, że nie ma Go teraz przy nas, ale mam nadzieję, że niedługo przyjedzie nas odwiedzić

Witajcie,

pogoda brzydka i noc miałam ciężką, ale po śniadanku odeszły czarne myśli a wróciło pozytywne nastawienie, czego Wszystkim życzę :-)

Alex straszna tragedia Was spotkała teraz bedzie juz tylko dobrze ,czego z całego serca życze a jeszcze troche i bę:-)dziesz trzymała swojego synusia w ramionach

Witam w ten szary dzien...
melia rzeczywiscie wazy to Wasze szczescie:)
Ja tez staram sie czarne mysli odrzucac na bok chociaz wczoraj naczytalam sie o tej cholestazie i spac nie moglam, ale trzeba byc dobrej mysli.
Musze jechac na jakies zakupy bo w lodowce mam tylko swiatelko... ale wcale mi sie nie chce z domu ruszac....

reklama
Alex, te dwie tragedie pokazały Ci pozytyw tego wszystkiego- ,że dzielisz życie z właściwą osobą, która przeszła test którego większość facetów by nie zdała.A to jest najważniejsze.

A aniołki patrzą na Was z góry i będą strzec swojego braciszka.

Do góry