reklama
pewnie styna się zdrzemnęła, w końcu ma męczącą noc za sobą.Trzymam kciuki aby udało się opanować skurcze i dotrwać jeszcze z miesiąc co najmniej.
Hope , nie strasz, u Ciebie będą same dobre wiadomości.W marcu nie będzie żadnych lądowań awaryjnych.
frida- witam nową majóweczkę:-)
Hope , nie strasz, u Ciebie będą same dobre wiadomości.W marcu nie będzie żadnych lądowań awaryjnych.
frida- witam nową majóweczkę:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam nową mamusię fridę :-)
styna cieszę się że póki co nie ma wieści ze urodziłaś ...
mam nadzieję że tam się trzymacie i wytrzymujecie
ja już po wizycie opisałam na watku..
no i ze względu na to ze mam rodzić o 2 tyg wcześniej niby to musze się ostro wziąść za pranie i prasowanie!!
bo zostało mi tylko kilka tygodni:-)
styna cieszę się że póki co nie ma wieści ze urodziłaś ...
mam nadzieję że tam się trzymacie i wytrzymujecie
ja już po wizycie opisałam na watku..
no i ze względu na to ze mam rodzić o 2 tyg wcześniej niby to musze się ostro wziąść za pranie i prasowanie!!
bo zostało mi tylko kilka tygodni:-)
marzena9
Fanka BB :)
Kamcia już Ci napisałam na wizytach, że bla bla bla!
Jutro jadę po wkład pościelowy dla małego. Udziela się trochę ta histeria. Może nawet do apteki pomaszeruję po majciochy z siatki. Ale z podpasek poporodowych to popatrzę w drogerii czy czegoś nie ma. Ostatnio miałam zdaje się kobyły z belli i było ok.
Ale mi się dzisiaj nic nie chce! Jeszcze deszcz nam zaczął padać Bleee.
Jutro jadę po wkład pościelowy dla małego. Udziela się trochę ta histeria. Może nawet do apteki pomaszeruję po majciochy z siatki. Ale z podpasek poporodowych to popatrzę w drogerii czy czegoś nie ma. Ostatnio miałam zdaje się kobyły z belli i było ok.
Ale mi się dzisiaj nic nie chce! Jeszcze deszcz nam zaczął padać Bleee.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena ja wiem ze to bla bla bla
ale przygotowac się wypada;-)
ale przygotowac się wypada;-)
Niestety nie spałam mam skurcze co 2 - 5 minut i robią się bardzo bolesne. Szyjka zamknięta, wody nie ciekną. Dostaję znowu tabletki na zatrzymanie i leżę na patologi. Nie odzywałam się bo na położnictwie było tylko jedno gniazdko i KTG tam wpięli no i bateria w lapku mi padła. Kazali dzwonić po P na wszelki wypadek, więc siedzimy razem i czekamy.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Styna strasznie mi przykro, miałam nadzieje, że się wyciszy, z drugiej strony malutka wie lepiej czemu pcha się na świat, to nigdy nie dzieje się bez przyczyny. Być może tak musi być.
Wyobraź sobie, że my tam siedzimy wszystkie na korytarzu i czekamy z wami :-) Taki sznurek grubasów czeka na rozwój wydarzeń i śle pozytywne wibracje
Wyobraź sobie, że my tam siedzimy wszystkie na korytarzu i czekamy z wami :-) Taki sznurek grubasów czeka na rozwój wydarzeń i śle pozytywne wibracje