reklama
wisienka87
Fanka BB :)
Ojej... JA dopiero dowiaduje sie o stynce... Trzymam mocno kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo.
mandrzejczuk to napewno falszywy alarm trzymam kciuki i da szybko znak co u Ciebie!
Zaczynam sie zastanawiac czy ja za slabo sie soba nie przejmuje... DZis rano tez dopadly mnie jakies skurcze ale poprostu odpoczywalam caly dzien ... I szczesliwie zaraz sie skonczyly. Teraz zaczynam sie zastanawiac czy nie powinnam bardziej dmuchac na zimne i np. udac sie na kontrole do lekarza...
mandrzejczuk to napewno falszywy alarm trzymam kciuki i da szybko znak co u Ciebie!
Zaczynam sie zastanawiac czy ja za slabo sie soba nie przejmuje... DZis rano tez dopadly mnie jakies skurcze ale poprostu odpoczywalam caly dzien ... I szczesliwie zaraz sie skonczyly. Teraz zaczynam sie zastanawiac czy nie powinnam bardziej dmuchac na zimne i np. udac sie na kontrole do lekarza...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna cieszę się że nadal czekacie..
mandrzejczuk mam nadzieję że to fałszywy alarm..
a ja się tak fatalnie poczułam.. teraz usypiałam małą i jak zasnęła chciałam iść do kompa a zachciało mi się wymiotować...
to i poszłam zwymiotować.. i wymiotowałam wodą w kolorze zielonym!!
taki zielony jak ten pasek przy każdym pościez datą
i nie wiem od czego tak skoro nie jadłam nic zielonego!!
ale ochydne to było teraz leżę i się zastanawiam co to ogło być....
mandrzejczuk mam nadzieję że to fałszywy alarm..
a ja się tak fatalnie poczułam.. teraz usypiałam małą i jak zasnęła chciałam iść do kompa a zachciało mi się wymiotować...
to i poszłam zwymiotować.. i wymiotowałam wodą w kolorze zielonym!!
taki zielony jak ten pasek przy każdym pościez datą
i nie wiem od czego tak skoro nie jadłam nic zielonego!!
ale ochydne to było teraz leżę i się zastanawiam co to ogło być....
wisienka87
Fanka BB :)
Wisienka nie stresuj się i na spokojnie mi tam
Staram sie staram... Ale jak tak dzis poczytlam forum to ciut sie przestraszylam...
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia przyznaj się,że trawę z ogrodu wyjadałaś
ale ja się naprawdę zastanawiam od czego to..
żółte to rozumiem kwasy ...
no ale zielonkawa woda...