reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam wiosennie.
Mam przeczucie nurtuje mnie już ponad tydzień mianowicie mam wrażenie że urodzę na wielkanoc nie wiem dlaczego, ale taką lampkę mam w głowie ciągle. Boję się jak diabli tego porodu a nie da się tego kurcze w żaden sposób pominąć.

reklama
w końcu nadrobiłam, ale nie sposób wszystko zapamiętać...
poisy powodzenia, trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
wczorajsza babska imprezka bardzo udana, pośmiałyśmy się, poplotkowałyśmy, było bardzo przyjemnie.
A dzisiaj pogoda u mnie też rewelacyjna, aż chce się pootwierać okna i wpuścić trochę wiosny do mieszkania.
Pozdrawiam weekendowo.

Witam i ja w ten piekny sobotni dzionek:)
Ja wzielam sie dzis od rana troszke za sprzatanie na podworku. Sloneczko grzeje i tez mysle o jakims spacerku, ale narazie nie mam sily. Znowu w nocy dokuczal mi skurcz lydki:( Aj ja nie wie jak ja dotrzymam do tego maja...

Ale tu dziś pusto. Ja sobie robię przerwę w sprzątaniu i zbieram się z pieskiem na spacer.
Styna mam takie samo przeczucie zobaczymy czy nam się sprawdzi.

Ja powiem Wam ze wolalabym urodzic chwilke przed wlasciwym terminem tzn o czasie ale tak zamiast 17 maja to np 7:) Pamietam szwagierke w tamtym roku jak juz na poczatku maja nie mogla sie doczekac(temin miala na 19 maja) a urodzila dopiero 30 maja i to przez cesarke bo maluszek cos nie pchal sie na swiat mimo ze podali jej kilka kroplowek na wywolanie.. No powiem Wam ze ten czas oczekiwania byl okropny... dlatego ja wolalabym chwilke wczesniej urodzic:)

oj wisienka ja też chciąłam w listopadzie urodzić ciut przed terminem.
i się doczekać nie mogłam..
a czekałam i czekałam:sorry:

teraz też bym chciała przed terminem ... ale że jestem terminowo na początek maja.. to mam nadzieję że do maja wytrzymam bo nie chce miec kwietniowego maluszka:-p

reklama
Do góry