reklama
przyjal mnie bardzo mily lekarz powiedzial, ze musimy leczyc objawowo, ze lek moze tak samo mi zaszkodzic jak ospa, kazal przyjechac w razie duszności, wysokiej goraczki, silnego kaszlu... wiec kuruje sie w domu (na szczescie)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja też od rana słucham o tym tsunami
normalnie współczucia dla tych ludzi...
aż się płakać chce.. tyle zniszczeń i wogóle...
poisy ciesze się że będziesz się kurować w domku
Ostatnia edycja:
marzena9
Fanka BB :)
ja też od rana słucham o tych tajfunach
Kamcia kochana gdzie Ty tajfuny widziałaś? W Japonii to tsunami było
Ale tragedia okropna. A przecież to jeszcze nie koniec! Ile ofiar jeszcze potwierdzą! Jak ostatnio oglądałam tw to mówili, że zaginął pociąg, statek. A ile ofiar woda porwała i jeszcze nie policzyli... Biedni ludzie, tak nagle w kilka sekund stracić wszystko.
Czasem jak patrzę na coś takiego to zastanawiam się czy ten 2012 to faktycznie nie będzie już koniec...
O ludzie!!! Zaraz urodzę! Właśnie macica mi "stanęła" a pod wątrobą dziecię wypięło mi nóżki i myślałam, że mi brzuch pęknie! Ból okropny. Niech żyją skurcze BH.
Edit. Zaraz na tvn zaczyna się Zmierzch...
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena no tak myslłam o tsunami a napisałam ze tajfun .. ale ja jestem nieogrnieta.. hahah
już poprawiłam..
no ale też widziałam..
masakra..
wogóle dzisiejszy dzien tak mi się dłuży strasznie...
matko...
już poprawiłam..
no ale też widziałam..
masakra..
wogóle dzisiejszy dzien tak mi się dłuży strasznie...
matko...
reklama
Ty zacofana mi właśnie P powiedział jejku masakra, sprzątałam oglądałam film ale na dysku i nawet nie oglądałam ani nie czytałam żadnych wiadomości, a tu nagle taki szok. To jest straszne. A jeszcze niedawno płakać mi się chciało jak o rozstępach pomyślałam, a teraz dochodzę do wniosku że są większe tragedie na świecie niż jakiś głupi rozstęp.Jeny dziewczyny ja jestem zacofana! Dopiero pół godziny temu dowiedziałam się o Japonii. A przecież siedzę w necie i na miasto wychodziłam. Ale tylko tu siedzę a w samochodzie tylko płyta leciała. Taka jestem zdolna!