reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hm, a w sumie masz racje:-D bedą najwyżej pisanki wielkanocne
W końcu Wielkanoc to święto nowego życia

kurde jest tak ciepło i ptaszki spiewają, że zaraz zamontuje sobie hamak w ogrodzie

reklama
u nas też się wypogadza bo rano padało..
ale musze poczekać bo mała ledwo wstała.. pewnie jescze trochę spocona..
to może mi ją zawiać..
lepiej wyjdę z nią gdzieś za godzinkę na taras:tak:
bo tak od razu po spaniu to nie za bardzo

No ja sie wybralam na spacerek nad zalew z moim psiakiem, alez dzis cudna pogoda:D
I tak sobie troszke z zazdroscia popatrzylam na szczesliwwe mamusie spacerujace z wozeczkami, a ludzi nad tym naszym zalewem :szok: wszyscy juz chyba maja dosc tego zimna i sa spragnieni wiosny i sloneczka:D

ja wam powiem, że cos się dzieje nie tak z moją psychiką ;) widok malutkich dzieci powoduje u mnie płacz- tak płacz, dzis w h&m, z żalu że na moje czekam aż do maja ;/

Witaj. Powinno ci sie u nas spodobac :)

Co do wczesniejszego porodu to ja bym mogla miec malenka troche wczesniej nawet jakby byla w koncu kwietnioweczka. Bezpieczny tydzien 37 wypada na polowe kwietnia wiec zobaczymy, byleby do tej daty donosic mala.
Choc przez ta cholestaze obawiam sie wczesniejszego porodu to jednak fajnie jest urodzic troszke wczesniej niz czekac i sie denerwowac. W sumie to jeszcze moze tak byc, ze urodzi sie po terminie... kto to wie kiedy malenstawa nasze beda gotowe...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry