reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny :-)
U nas tak pięknie, wiosennie i ciepło, że już drugi dzień zajadamy lody :tak:
A dzisiaj przyłapałam TZ jak siedział na BB i śmiał się jak norka z naszych rozmów, chyba muszę się wziąć za niego :-p

Witam nową-starą majówkę :-)

reklama
Witam trinaa :-) jeszcze się wyrobiłaś przed porodem dołączyć do nas.
Hope, mój mi czasami przez ramię podczytuje, ale krzyczę na niego, że nie mam prywatności w tym domu:-D

Dzięki dziewczyny za powitanie;-) ja kiedy jestem na BB, to mojego albo nie ma w domu,albo jest pochłonięty czymś arcyciekawym typu granie na konsoli albo film:-D także nie ma szans na podglądanie:-p tylko spytał kiedyś, to mu powiedziałam - przyjął do wiadomości i jest spoko;-)

Witajcie :-)

Poisy - współczuję i życzę dużo zdrówka, dobrze, że do domku Cię puścili.
Trinaa - witaj :-)

Pogoda przepiękna. Rano byliśmy w przychodni - badania plus wizyta kontrolna po przeziębieniu. Potem sprzątanie, spacer i goście. Pracowicie, ale za to bardzo miło minął dzień :-) Jutro kolejni goście ;-)

Trinaa witaj serdecznie

My dzisiaj poszliśmy trochę po mieście pochodzić, kupić parę rzeczy między innymi staniki już takie do karmienia bo z ciążowych wyrosłam a rozstępy mnie wystraszyły no i kupiłam ale w rozmiarze D:zawstydzona/y::szok: nigdy takich wielkich nie miałam. Miły dzień łaziliśmy bez kurtek bo już tak ciepło jest i przyjemnie, a teraz leżę i odpoczywam bo się brzuszek napina.

Trinaa witaj :):)

Mój M sam z siebie nie podczytuje bb chyba że czasem siedzi ze mną i mu coś pokazuje. Ale ogólnie zawsze pyta co tam u Was i trzyma za wszystkie &&&&&&&&&.

Ja dziś strasznie słaba jakoś się za nic zabrać nie mogę. Mam małe mieszkanie, drugi dzień sprzątam i jakoś jeszcze nie posprzątałam:( Ale trudno mam nadzieję że na dniach mnie najdzie wena :p

jolek27 masz prawo mieć lenia, normalna sprawa;-)

u nas też dzisiaj podoga piękna, wywietrzyłam wreszcie porządnie cały dom i teraz aż miło:-)

trinaa tylko że ja z dnia na dzień mam coraz większego lenia :( jeszcze trochę to z łóżka będę wstawać tylko do WC

reklama
Jolek nie martw się, zdążysz posprzątać ;)

Ja jestem wykończona podróżą, tylko 100 km, a tak mnie boli kręgosłup od siedzenia w samochodzie, że koszmar ;/ .. leżę już w łóżeczku i zaraz idę spać :) Mam nadzieję, że jutro też taka piękna pogoda będzie :)

Dobrej nocy!

Do góry