reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja byłam dziś po lekarzu zanieść zwolnienie ... parę lasek z okolicznych sklepów mnie dopadło bo chcą się zarazić.
Co do jazdy samochodem to ja tylko jako pasażer bo niestety prawka nie zaliczyłam:(

reklama
Cześć Mamusie! My wczoraj kupilismy komodę dla Malutkiej i dzisiaj wzięłam się za pranie ciuszków :) Jutro prasowanie :)
Ja też mam chorobę lokomocyjną i nie jest mi nic tylko wtedy kiedy prowadzę.. tylko, że coraz ciężej mi się prowadzi samochód, ale póki dam radę to będę to robiła :)

Dobry wieczór:happy:

Ja dzisiaj byłam u Mamusi troszkę a teraz jesteśmy w domku i zaraz się kładę bo nie mogę wysiedzieć tak mnie kręgosłup boli:-( Tylko muszę wziąć prysznic po za 2 godziny wyłączają nam wodę i do jutra do 23 nie będzie:wściekła/y:
Jutro mamy też wizytę u ginka na 19.20 także wieczorkiem dam znać co i jak na odpowiednim wątku:happy: a wcześniej mamy usg piesia naszego także pewnie nie będę miała chwili żeby wejść, dopiero wieczorkiem.

U Nas dzisiaj smutno bo Babcia musiała uśpić piesia. Miał dzisiaj operację bo okazało się,że ma guza na śledzionie... Jednak w trakcie operacji okazało się, że nie tylko na śledzionie a i na jelitach, wątrobie i jeszcze gdzieś... Nie miał szans żeby żyć, bardzo złośliwy nowotwór :-( Biduś miał 5 lat dopiero....

Kamcia prze kichane te Wasze drogi, najgorzej na zakrętach jak jest tak wąsko....

Jolek i jak się czujesz?? Lepiej coś??

Sylwia nie oglądam tego filmiku bo aż się biję denerwować po Waszych opiniach...

Lecę Kochane bo kręgosłup mi zaraz pęknie:-( Miłego wieczorku :happy:

Misia, dziękuję trochę lepiej. A zastanawiałam się wczoraj co z tym twoim psiakiem wyszło. No to czekamy jutro na wieści jak tam Wojtuś się ma :)

Ja cały czas jeżdżę autem i jak dam rade to zamierzam jeździć do końca. Mi się bardzo dobrze prowadzi.

Nie posiedzę dzisiaj z Wami...Padam na pyszczek, czuje się jakby ktoś wszystkie siły ze mnie wyssał. Miłego wieczorku i do juterka Kobietki. Buźka

Mój P ogląda mecz więc mi pozostaje nadrabianie zaległości z serialami na lapsie dobrze bynajmniej że może w tym samym czasie masować mi stopy to nie jest tak źle.

Jolek- Dobranoc kochana :* śpij słodziutko :))
Styna- ojjj uwielbiam masażyk stóp :tak: zazdroszczę :-p

a Ja zaraz uciekam na You Can Dance bo nic innego i tak nie ma a zresztą lubię to :-)

reklama
Do góry