reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

salsera pewnie, że są takie kobitki ale mnie zatkało jak przeczytałam ten wpis! Poczułam się okropnie i zaczęłam się zastanawiać czy to prowokacja czy faktycznie facet tak myśli o kobietach. Niestety on tak myśli, bo wczytałam się w jego bloga.... jak dla mnie załamujące!

reklama
W takim razie najlepsza rada - nie czytać takich blogów. Po co się denerwować opinią jakiegoś pryszczatego zakompleksionego małolata co przed komputerem zgrywa maczo bo mu rodzice w prezencie Neostradę kupili? Naprawdę nie ma sensu brać tego do siebie.

chłopak nie ma pojęcia o czym pisze....
tak to jest z facetami.... póki brzucha nie widać to wg nich ciąży nie ma !!
Facet nigdy tego nie zrozumie!

Dlatego nawet tego nie czytałam, domyślam się co głąb wymyślił i to mi wystarczy :-)

nie stresujcie się dziewczyny, są ludzie i są parapety.
To samo można mówić o facetach, którzy chodzą na lewe zwolnienia lekarskie, potem załatwiają sobie rehabilitację i dalej ciągną zasiłek.A ten pan nie dorósł widać do rozumienia niektórych pojęć, dobrze sam na początku napisał" nie rozumiem"- zgadzam się z tym, kompletnie nic nie zrozumiał z tematu.

Cześć dziewczyny. witam się niewyspana, chyba za szybko się położyłam i noc się ciągnęła. Nie nadrabiam Was teraz bo zaraz zmykam na ploteczki do koleżanki. odezwę się później. Buziaki

Pogoda też u mnie super 9 stopni na plusie i świeci słoneczko:)

Ostatnia edycja:
Uff, nadrobiłam 3 dni., ale tylko na maj 2011, zostały mi inne wątki jeszcze.
Co moge skomentować, to tego gościa, który albo jest chory, albo bardzo niegrzeczny. Nie ma sobie co brać jego opinii do siebie, bo po słownictwie, którego używa można wiele o nim zrozumieć.
Autem jeżdżę bardzo dużo, mąż zresztą też. Każdy ma swoje, więc nie ma kłótni, ale częściej to ja zawożę Matiego do szkoły, odbieram go itp. Na wizytę do gina też jeżdżę sama (przypominam że to ok 90 km). Chociaż powiem Wam, że jak byłam z Matim w ciąży, to miałam wypadek, pijany gościu wjechał mi w bok od pasażera i tym samym mój maluch (Fiat 126p) poszedł do kasacji.

U mnie dziś piękna pogoda, normalnie pachnie już wiosną, coś pięknego, aż chce się wyjść z domku i pooddychać tym świeżym powietrzem. Ja już oda 4.30 nie mogę spać, właśnie piekę placek bo jutro maja wpaść do mnie koleżanki z pracy. Szykuje się babska imprezka hihi.
Pozdrawiam:_)

taaaaak...u mnie też piekna pogoda i juz o 9:30 byłam na spacerku.
niestety szybko sie zakończył, bo ... srak mnie optakał... ;/ i to jeszcze wycelował w grzywkę ;/
jakie bylo moje zdziwienie, kiedy sie zorientowałam... po kilku dziwnych spojrzeniach ludzi w parku... a ja głupia myslałam, że gapią sie, bo taka fajna jestem ;/ ;))))

reklama
Do góry