reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
styna jeęli wejdziesz we wczorajszy link , tam jest ilość filmików -8 i ten też jest w nich..
wszystkie są masakryczne... aż się płakać chce:-(
Wiem widziałam wczoraj uważam że to skandal że nikt nic z tym nie robi.
Dobranoc wszystkim idę spać bo coś mi net nawala cały czas się rozłancza chyba mój laps twierdzi że za długo go używam.

Oo widzę, że ja dzisiaj jako pierwsza się witam ;)
My juz po śniadanku, wcześnie wstałam razem z mężem bo do pracy musiał iść. Otworzyłam okno, w pokoju i już czuć wiosnę w powietrzu ;D Dzisiaj zapowiada się kolejny słoneczny marcowy dzień :)

a u mnie brzydki poranek. Pobudke tez mialam niefajna jest mi duszno goraco i zimno jednoczesnie. Mam zatkany nos i wogole nie wysypiam sie ostatnio, chyba ciagnie mi spod parapetu, bo okna mamy nowe i na pewno nie przepuszczaja wiatru...
Milego dnia wszystkim zycze

Witam sie czwartkowo;)

Co do jezdzenia autem to jak musze to jade ale juz mi ciezko sie prowadzi.

Jesli chodzi o pilnowanie nas w nocy przez naszych mezczyzn to moj M raczej spi twardo;) Chodz ostatnio jak mialam skurcz lydki to az wylam z bolu wiec nie mial wyjscia musial sie obudzic tylko jego reakcja byla zaskakujaca:szok: zapytal sie co sie dzieje jak mu powiedzialam to tylko odpowiedzial acha i odwrocil sie i poszedl spac bezszczelny:wściekła/y:

Jej wczoraj bylam odwiedziec 9cio dniowego chlopca:-) Zakochalam sie ale jestem przerazona jak ja takie malenstwo bede trzymala hihi:szok:

cześć dziewczyny, u mnie piękne słońce!
Nie zgadniecie! Wczoraj wracając od lekarza stałam całą drogę powrotną bo oczywiście znowu nikt nie ustąpił mi miejsca! Niech żyje równouprawnienie!
Kiedy wróciłam do domu kliknęłam w neta aby sprawdzić kto płaci za pobyt matki na urlopie macierzyńskim i zobaczcie co za d... znalazłam! URLOP MACIERZYŃSKI Zastanawiam się skąd się biorą tacy d.....?!

Hejka :-)

Witam się z rana bo u Nas dziś też brzydko za oknem, siąpi deszcz :-( i co tu robić ? :sorry2:

Może podjadę z Szymkiem do Galerii tam jest taki plac zabaw dla dzieci to tam by się chociaż trochę pobawił ale zobaczymy czy kogoś uda mi się zwerbować ze mną bo samej nie chce mi się jechać :-p

adiaps- bez komentarza na tego konowała! :no:

adiaps - myślę że to akurat kiepska ironia w tym komentarzu.
Ale swoją drogą czytałam o innym przypadku. Facet zatrudnił kobitę i ona zaraz poinformowała go że jest w ciąży. Niczego się nie spodziewał, bo nie była pierwszą w jego firmie, ale ona zaraz siu, i poszła na zwolnienie. Po porodzie macierzyński, urlopy, zakończył się rok więc miała prawo do kolejnych urlopów. Potem poszła na zwolnienie lekarskie na ileś tam czasu. I tak kombinowała że pracując w firmie ponad 2 lata, od tychże ponad dwóch lat nie pojawiła się w niej ani razu i facet nic z tym nie może zrobić. A na jej miejsce musiał wziąć inną osobę i jej płacić. Tak więc kobitki czasami też bywają wredne i kombinują na cwaniaka.

reklama
Cześć :-)

U nas też brzydko, a planowałam w końcu się przewietrzyć po chorowaniu, a tu brzydko i kapie :-( Wolę jeszcze nie ryzykować. Liczę, że to chwilowe załamanie i wnet słonko wróci :-)

adiaps - brak słów na tego chama :wściekła/y:
salsera - masz rację, że też tak czasem bywa, ale myślę, że sporadycznie.

Do góry