reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny:) Melduję się dziś tak późno bo miałam gości z rana "teście" wpadli z kwiatkami i cukiereczkami :):)
W powietrzu czuć wiosnę...słonko świeci tulipanki w wazonie....Och jak fajnie. Byliśmy wczoraj z psem na plaży jak przyjemnie się spacerowało:)

Co do wciskania się w kolejkę. Byłam ostatnio w aptece dwie osoby przede mną i wpada za mną babka..pcha się od razu do okienka z tekstem na głos że ona miała podejść bez kolejki bo ona u lekarza była. Zrąbałam ją od góry do dołu,że ja jako ciężarna to też powinnam bez kolejki podejść,a zresztą każdy z nas był u lekarza i po dlatego jest teraz w aptece. Zamknęła się i stanęła do kolejki!!

reklama
jolek widać umiesz zrobić porządek z niecywilizowanymi ludźmi:tak:
ja też chcę na plażę !!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

adiaps - spoko loko, ja tylko stwierdziłam fakt ;-) Kamcia w końcu od tego jest by pilnować naszych forumowych harców ;-)

witam się kobietki w tak pięknym dla nas dniu ja dostałam od małża książkę "jak zostać królem" a ciąg dalszy tzn kwiatowy powiedizał że po pracy dostarczy :-)
wróciłam przed chwilą od dentysty z przeglądu i mega szcześliwa jestem bo tylko jeden ząbek do leczenia jest na który założył już opatrunek i po porodzie do niego chyba że będzie bolało to wczesniej
A jak w domu patrzyłam sobie w paszcze to z 5 zębów wynalazłam
Miłego dzionka

Jak tylko zauważyłam temat z życzeniami odrazu się poprawiłam, więc może uznasz to kamcia za okoliczność łagodzącą ;-)

jolek - jestem pod wrażeniem, ja bym pewnie w sobie się kotłowała a babie bym nic nie powiedziała:wściekła/y:. Dobrze, że są takie osoby jak Ty :-)

ilonka - ja właśnie jestem w trakcie oglądania tego filmu, już chyba mamy z mężem 5 podejście do tego filmu, jakoś Nam to nie idzie!
Pewnie dlatego że oglądamy go na raty, włączamy wieczorem, oglądamy 15 minut i idziemy...rzecz jasna spać :-):-p

ja nie wiem jak film z reguły wolę najpierw knige przeczytać potem ekranizacje obejrzeć , bo szczerze nie lubie jakoś oglądać filmów na kompie ale po przeczytaniu ksiązki potem siadam przed kompa

Witam się i ja. Pogoda u mnie cudna ale nie chce mi się wychodzić nigdzie. Byłam już przed 8 zaprowadzić dziecię do przedszkola. Moja córka zażyczyła sobie dzisiaj "coś ładnego do ubrania" bo dzisiaj dzień dziewczynek jest w przedszkolu :)

Idę na codzienną walkę z mieszkaniem :)

Dziewczyny ja nie zawsze ale często mam "wielką gębę" i potrafię się odezwać. Nie pozwolę sobie na pewne rzeczy. Jak mi coś nie pasuje to mówię to prosto z mostu.

Hej Kobitki :happy:

Jolek o ciąży i dzieciaczkach :happy:

Ja lecę pod prysznic na śniadanko zjadłam pyszną jajeczniczkę:happy:
Jak wstałam dzisiaj do toalety rano to miałam prostokątny brzuch po lewej stronie aż nie mogłam wstać:-)

Życzę Miłego dnia :happy:

reklama
Do góry