reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej dziewczyny,

wszystkiego dobrego!

ypra ja miałam fajną sytuację w pociągu SKM (Szybka Kolej Miejska)! Jak co dzień, wsiadłam do pociągu z koleżanką i oczywiście wszystko było zajęte. Moja koleżanka głośno zasugerowała, że gdzieś są miejsca dla ciężarnych lub kobiet z dziećmi- niestety nie było ale usłyszała to starsza Pani, która stwierdziła, że zaraz znajdzie mi miejsce :) Nachyliła się nad młodych chłopakiem i coś mu szepnęła do ucha a ten zerknął na mnie i głośno i stanowczo powiedział NIE!!! :) Tym sposobem stałam całe 45 min drogi do pracy i nikt nie ustąpił mi miejsca :)

wszystkiego naj naj kobitki z okazji naszego dnia!

jak czytam takie opowieści to słów mi brak, co za znieczulica!

adiaps - w Polsce to normalka, ludzie patrzą tylko na siebie. Ja nawet na badaniach krwi ostatnio jak byłam nie zostałam przepuszczona. Każdy tylko potrafi się gapić na nasze brzuchy jakby były z kosmosu. Na poczcie ostatnio jedna laska mnie przepuściła, ale podsłuchałam że też niedawno urodziła więc jeszcze potrafi utożsamić się z Nami, ciężarówkami:-)
Reszta totalna olewka!!! I pomyśleć, że ludzie w Polsce chcą mieć się lepiej, proponuję zacząć od kultury osobistej, bo w porównaniu do niektórych, jamnika bym prędzej nauczyła !!!:-D

Cześć dziewczyny! Wszystkiego naj w naszym świecie!

z tym ustępowaniem miejsc to jedna wielka tragedia, nie ma co liczyć na zrozumienie innych, mi to ostatnio jeszcze babka się wcieła do kolejki jak odwróciłam się do wózka uspokoić małą bo już się denerwowała że tak długo :sorry2:

piękny dzisiaj dzionek jest teraz mała idzie spać, a ja troszkę sprzątnę w domku a później na spacerk i zakupy

miłego dzionka

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie, to tylko krótkie życzenia, które zresztą dotyczą dnia codziennego. Co innego gdyby był to jakiś monolog z całą stroną życzeń a to tylko krótka wzmianka i dalej zwykła treść. :)

Do góry