reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Melduję, że żyję i wróciliśmy. Dzisiaj walczyłam z rozpakowywaniem waliz, praniem i nadrabianiem tych stu milionów wpisów :D Pogodę mieliśmy cudną. Pogniliśmy, pooddychaliśmy świeżym powietrzem. Wjechałam nawet na Kasprowy wyciągiem (chociaż wyciągów nie znoszę), teraz czekam na poprawę krwinek :p Tylko wczoraj pogoda się zepsuła i zobaczyłam śnieg. A nawet śnieżyce! Objadłam się oscypkami :)

Nie odniosę się do tego co przeczytałam bo to niewykonalne :D

Teraz uciekam do szycia pościelki.

reklama
Marzenka super że wypad się udał
Zanka właśnie zauważyłam że ty z górnego śląska a skąd dokładnie jak można wiedzieć, ja w Polsce z Katowic pochodzę

Kama a można wiedzieć gdzie mieszkasz, bo to dziwne że dopiero 2 razy widziałaś położną

Mieszkam w Romford.To jest 6 strefa Londynu, ale juz zalicza sie do Essex.Na pierwszej wizycie polozna poinformowala mnie ze w ciagu calej ciazy bede sie z nia widziec zaledwie 7 razy chyba ze cos bedzie nie tak:sorry2: W zwiazku z tym ze to moja druga ciaza i nie jest zagrozona sadza ze nie musza mnie tak kontrolowac:wściekła/y:

styna26-Ja w Polsce pochodze z Chrzanowa a do Katowicac jak bylam mlodsza to jezdzilam na wagary zeby pojezdzic na ruchomych schodach juz nie pamietam jak sie nazywa ten budynek ale wiem ze zawsze mielismy radoche:-D

Hej Dziewczynki:-)

styna26 jestem dokładnie z Siemianowic Śląskich, to jest 10 minutek od Katowic :-)

Kamcia - sama chciałabym zobaczyć te zdjęcia... tak to jest jak znajomy robi fotki, nie kasuje forsy, bo twierdzi że to w prezencie a czasu nie ma na nic !!!
Ostatnio Go podpytałam czy zdążę zobaczyć foty przed porodem, ma do Nas wpaść za 2 tygodnie to mam nadzieję że je ujrzę. Bo ileż można czekać, wkurza mnie takie czekanie !!!!

styna26-Ja w Polsce pochodze z Chrzanowa a do Katowicac jak bylam mlodsza to jezdzilam na wagary zeby pojezdzic na ruchomych schodach juz nie pamietam jak sie nazywa ten budynek ale wiem ze zawsze mielismy radoche:-D

hehe przypomniała mi się reklama
nie pamiętam o czym ale był tekst
"moja babiczka pochazi z Chrzanowa":-D

zanka no to faktycznie..
bo tak jest, skoro znajomy to mysli że może robić coś bezterminowo:dry:
ale mam nadzieję że za te 2 tyg będziesz już miałą zdjęcia i że sie pochwalisz:tak:

reklama
Witajcie Kobitki - wszystkiego naj z okazji Naszego Święta :-)

Mandrzejczuk - też miałam taką akcję na poczcie, ostatniego dnia lutego. Po 20 osób do okienka, na poczcie straszny upał, wyszłam cała mokra, oczywiście nikt nie przepuścił, tylko same kłótnie :wściekła/y:

Milla - super, że już wychodzisz do domku :-)

Do góry