reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
kama wspolczuje, bo napewno duzo nerwow musiala Cie kosztowac ta sytuacja. Zadaj wyjasnien, bo takie cos jest przeciez niedopuszczalne. a jakby ktos obcy zabral dziecko ze soba? jakby samo sie gdzies oddalilo? biedaczek, pewnie sie strachu najadl.

Dziewczyny nie przesadzajcie, to tylko krótkie życzenia, które zresztą dotyczą dnia codziennego. Co innego gdyby był to jakiś monolog z całą stroną życzeń a to tylko krótka wzmianka i dalej zwykła treść. :)
krótkie życzenia są również pisząc "100 lat" czy "wszystkiego najlepszego z okazji urodzin"
specjalnie po to mamy całe forum podzielone na tematy które same zakładamy dla własnej wygody żeby odnaleźć to co chcemy nie po to żeby wszytsko wwalać w ątek główny
a ja jestem od pilnowania tego...
wyobraćź sobie jak miałabyś teraz szukać posta np z wyprawką w temacie majowym wśród 2000 stron?? łatwo...?? nie bardzo
dzięki za zrozumienie..
wsyztskie życzenia sa krótkie i maja swoje miejsce;-)

Dziewczyny ja nie zawsze ale często mam "wielką gębę" i potrafię się odezwać. Nie pozwolę sobie na pewne rzeczy. Jak mi coś nie pasuje to mówię to prosto z mostu.
ahahaha chciałabym to zobaczyć"nie zawsze" hihih

ale ja też tak mam .. że jak cos mi nie pasi to mówię prosto z mostu i już:-p

Kamcia-To byla reklama piwa tyskiego:-D

zawsz\e lubiłam tą reklamę:-D

co do przedszkola..

oj ja też bym nie zostawiła tego bez echa!! jak można dopuścić do takiego niedopatrzenia:no:
dobrze że to zgłosiłaś i nie daj się wymamić że to jeden taki wybryk..
a jakby tak jak piszesz gdzieś poszedł albo coś??!!
no niezłe te opiekunki , ciekawe o czym one myślały..!!

dziewczyny zajrzyjcie na nasz wątek:ninja2: te które mają dostep oczywiście

Kama ja również bym tak opieprzyła te babki, że aż by się kurzyło, jak można nie zauważyć braku dziecka w grupie, SZOK!!!

Kama - w głowie się nie mieści, nie wiedzą gdzie dzieciak :szok: i niby wszystko ok?! Napewno bym tego nie zostawiła!

Jolek - a może być jakieś ciacho, z chęcią upiekę jako wkupne ;-)

oj ypra kusisz kusisz :-D:-D... a wczoraj rozmawiałam z siostrą że zjadłabym sobie ciasto takie domowej roboty nie żadne kupne.

reklama
Kama - w głowie się nie mieści, nie wiedzą gdzie dzieciak :szok: i niby wszystko ok?! Napewno bym tego nie zostawiła!

Jolek - a może być jakieś ciacho, z chęcią upiekę jako wkupne ;-)

haha żeby wszystkie przekupić to byś musiała z 20 ciast upiec każde inne :-D

edit przeniosłam ten post dot porodu na odpowiedni wątek

Ostatnia edycja:
Do góry