reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja tez planuje poród w szpitalu publicznym i jestem już w trakcie trwania szkoły rodzenia, właśnie w tym szpitalu gdzie będę rodziła. Wszystko nam na niej powiedzieli i pokazali jak wyglądają sale porodowe itd.

reklama
Witam majóweczki :happy:
Ja właśnie jem obiadek - spaghetti :-)

Ja dzwoniłam do położnej, którą polecił mi ginek, za 2-3 tygodnie mam do niej zadzwonić i umówić się i ona mi wszystko na spotkaniu opowie i wytłumaczy:happy: Bardzo sypmatyczna :happy:

A ja się wzięłam za tworzenie swojej stronki także trzymajcie &&& :happy:

Kamcia-Ty juz swoj limit wyczerpalas a ja jak do tej pory nawet do polowy nie doszlam:szok: Raz bylam tylko u gp poinformowac ze w ciazy i dopiero dwa razy widzialam sie z polozna:no: Teraz mam wizyte na 11 marca ale tylko dlatego ze pobierali mi krew do badania i chce zobaczyc wyniki,inaczej widzialabym ja dopiero w 34 tc:szok:.Gdyby nie wizyta w Polsce i kontrola nie wiem jak bym wytrzymala:no:

U mnie takze dzisiaj wiosennie.Dominik niestety mi sie rozchorowal i biedak tylko chodzi i prosi ze chce do ogrodu.Mama dzisiaj wyruszyla z kuzynem do Londynu wiec bede miala goscia na jakies dwa tygodnie moze,zalezy od tego jak tata bedzie sie czul bo biedaczek od wrzesnia lezy w szpitalu:-(

kama zdrówka dla taty
i dla synka
moja też cały dzień w ogrodzie siedzi:-D

kurde to masz nieźle z tymi wizytami.. ja miałam zawsze pomiedzy szpitalnymi wizyte u GP,...
no ale chyba powinnam się pilnować i nie chodzić częśćiej to jeszcze bym zobaczyła lekarza.. haha a tak to niestety ,.. ;-)

no i u pl gina też byłam i w pollsce i tu..
bo inaczej bym też zwariowała słysząc"wszystko ok serduszko bije"
ani wagi, ani nic... ani nawet płci:sorry:

Misia a co Ty za stronkę robisz????

Kama trzymam kciuki za zdrówko synka i taty

Ciekawe jak tam Marzena, nie odzywa się to chyba przedłużyła pobyt w Zakopcu

a ja sie tak wkur***dzisiaj... troche polatalam po miescie, kupilam pare rzeczy i na koniec dnia zaszlam na poczte odebrac paczke. Nie dosc, ze stalam pol godz w kolejce i nikt ale to nikt nie przepuscil ciezarnej, a cholera jasna widzieli moj nrzuch, bo nawet kurtke zdjelam to jeszcze te stare emerytki w okienkach. wrrrrrrrrrr ledwo te berety monitory przed soba widzialy a jakie powolne jakie slimaki matko jedyna, ludzie az sie w kolejce denerwowali, bo 10 osob stoi, za okienkiem 4 baby, a obsluguje tylko jedna, ktora ledwo widzi okulary na wlasnym nosie. no nieeeeeeee :wściekła/y: tak mnie wkurzyly, ze jeszcze troche i chyba jakas skarge zloze, bo to juz nie raz sie zdarzylo. Ajjj musialam wylac z siebie te zlosci...

reklama
mandrzejczuk no napewno emerytki tam nie pracowały heheh;-)

współczuję stania w kolejce... :sorry: niestety nie każdy przepusci a raczej mało kto..
nie denerwuj się lepiej..

u nas w sklepie jest taki market Dunnes i tak samo jest że stare kobitki stoją za kasą i zanim skasują jedną osobę , nie doaj boże drugą starszą .. jeszcze pogadaja bo tu uprzejmi ludzie:-p:sorry:;-)
no i stoją i gadają o dupie marynie a Ty tkwij w kolejce.. i niby kas 15 a każda taka powolna... że szkoda ssłó..
a niech się coś popsuje zatnie albo źle nabije to one zanim wezwą pomoc, zanim znajdzie się ktoś wolny żeby przyjść to naprawić... masakra:szok: ja zawsze chodze i ustawiam się do najmłodszych kobitek:-D

Do góry