reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

adiaps a jakbyś nie wiedziała co jest potrzebne do wyprawki to tu wklejamy sobie gotowce jakie znajdziemy , wyczytamy itp;-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/wyprawka-dla-maluszka-47175/

a ja wam powiem ze jestem w szoku...
poszłam do lekarza.. i mówię że na kontrolę ciążową...
a ta mi się pyta czy nie byłam czasem tydzień temu..
ja mówięże byłqam wtedy z dzieckiem a nie z sobą.. ok , to wyszukała w necie ile miałam wizyt..
i uznała ze mój limit się wyczerpał:eek::szok:
ja pytam jak to?? a ta do mnie że ma zapisane że byłam 6 razi i 2 razy extra*to pewnie jak wtedy co nie czułam małej i 2 raz co wymiotowałam i miałam to zatrucie) no i mnie odesłała z kwitkiem..
a ja do niej ze przecież mam przychodzić pomiędzy wizytami szpitalnymi..
a ta ze wie ale limit wyczerpałam i teraz tylko jak będę się źle czuła:eek:
no to wiyta zajęła 5 min:sorry:

reklama
jolkaa my jak malowaliśmy pokoik malutkiej, a obecnie nasza sypialnię, to spaliśmy w drugim. ale kiedy juz pomalowalismy do tego przedpokój, spaliśmy u mojej mamci. okna były cały czas pootwierane ale nie chciałam tego wdychać.
kamcia to ładnie cie urządzili... ale to jest limit na całą ciążę?

tsak że niby limit jest 6 wizyt u GP :confused2:
no a ja miałam 2 wizzyty extra to już po limicie i teraz tylko mam przyjść jkby się coś działo albo mnie niepokoiło...:sorry:
no a w szpitalu normsalnie dalej mam ciągniete , teraz będę 16 marca miała, a póxńej nie wiem jak mnie umówią , albo już bęą wizyty co 2 tyg albo 16 kwietnia i doopiero od kwietnia co 2 tygodnie

ps tez myslałam ze limitu nie ma tylko mam cały czas chodzić tak jak chodziłam pomiędzy szpitalnymi wizytami do gp..
bo tak jest ustalone że się chodziło co miesiąc do szpitala a w środku między tym do GP...

jolek no szok..
ale w sumie z 2 strony hehe nie będę siedziała po 3 h żeby usłyszeć że jest ok...
mam doppler w domu i serduszka równie dobrze sama mogę słuchać... i to w przyjemnej atmosferze ;-)
a nic innego mi ona tam nie sprawdzała, bo nawet jak móiłam ze mnie coś boli albo coś to mówiła że to norma w ciąży i że jest ok..
wiec nawet fajnie..

ale sama jestem zszokowana jak tak może być:-D

Limity.... mogli Ci wyznaczyć konkretną ilość wizyt w konkretne dni. A nie taką niespodziankę Ci zrobili.

Hope a co tam u Ciebie, jakoś ostatnio zamilkłaś ?

Jestem naleśnikiem rozpłaszczonym w łóżku, trwam w oczekiwaniu na wyniki posiewu, na pessar i walczyłam tydzień z wypruwaniem flaków dolną częścią ciała, przez co jestem na okropnej diecie sucharkowo-jagodowej. To tak w skrócie, nic ciekawego ;-)

reklama
witam nowa majowke! :-)

kamcia to widze ze nie tylko u mnie sa limity :-)
u nas jest na cala ciaze 8 wizyt, i mozesz wybrac czy chcesz je miec u poloznej czy u lekarza ogolnego.

ja wlasnie wrocilam z pracy, poczytam was chwile i spadam sie przespac.

Do góry