reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
No tak i kilka dla mnie jeszcze musi zostać :-p:-p Rozumiem że drożdże w proszku się sprawdziły

Witam się
Ja miałam kiepską noc, ale pewnie się domyślacie bo raczej tak wcześnie tu nie bywam, od 2 w nocy już nie śpię. Pocieszam się że jeszcze 2 miesiące bo dłużej bym nie wytrzymała.

Witam sie i ja:-)
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi;) Juz dzisiaj zrobilam badania po 16 ide odebrac mam nadzieje ze w tym sie polapie.
Ja tez kiepska noc mialam ciezko mi sie ruszac na tym lozku a jeszcze to swedzenie:wściekła/y: Mam nadzieje ze to przez sucha skore a nie ta cala cholestoze.

witam,

styna współczuję ciężkiej nocy.Coś się działo poważnego?czy tylko te uroki stanu błogoslawionego?;) skurcze, bóle stawów itp
czy może po wczorajszym pączkowaniu?;-)

ja sypiam chyba nieprzyzwoicie dobrze, tylko o 5 wstaje na łyk wody, bo mi w gardle zasycha, mimo nawilżacza włączonego.

witam,

styna współczuję ciężkiej nocy.Coś się działo poważnego?czy tylko te uroki stanu błogoslawionego?;) skurcze, bóle stawów itp
czy może po wczorajszym pączkowaniu?;-)

ja sypiam chyba nieprzyzwoicie dobrze, tylko o 5 wstaje na łyk wody, bo mi w gardle zasycha, mimo nawilżacza włączonego.
Stan błogosławiony kto wymyślił tą nazwę. Plecy mnie bolały zgaga męczyła ani na boku się położyć ani na plecach. Gorąco za chwilę zimno, siku 3 razy, a że nie spałam to i 2 razy musiałam coś zjeść. Masakra jakaś.

reklama
Do góry