reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Tutaj nawet nie ma tragedii ale krochmalą ta pościel i może to uczula...
Natomiast musze ich pochwalić bo kurzu to tam nie znajdziecie,salowa dostała opierdziel że za waga paproszek leżał

reklama
Kamcia ja od samego czytania już mam zgegę :szok:

Poziomki współczuję salowej, moja mama kupę lat pracowała jako salowa i wiem że to ciężka praca!

no co Ty Jolcia:-D
ja mam zgagę tylko po kanapkach i zupach:-p:rofl2:
właśnie wrócił mężowski i przyniósł mi rybę z frytkami..
to sobie jeszcze dojem kolację.. a co tam ... hehe

Ja zjadłam jabłuszko popiłam ciepłym mleczkiem i jestem pełna...Nie wiem gdzie Ty to wszystko mieścisz :szok:

Ostatnia edycja:
A jednak mam cholestaze :( Wczoraj popoludniu zadzwonili ze szpitala, ze mam sie zglosic. Myslalam ze chca mi krew pobrac jeszcze raz, ale okazalo sie ze wyniki byly sporo podwyzszone i niestety znowu to dziadostwo sie przyplatalo.
Dostalam leki w tym jeden, w ktorym jest napisane, ze podaje sie go tylko w przypadku kiedy korzysci z podawania z wyzsze niz ryzyko np. wczesniejszego urodzenia dziecka.
Cholera przy Mai cholestaza wyszla w 34 tc wiec jak sie urodzila wczesniej to juz nie bylo takiej tragedii, ale teraz nie wiadomo jak sie wszystko potoczy.
Ciekawe jakie te wyniki byly, ale skoro w piatek wieczor wezwali mnie do szpitala maternity to... W niedziele mam isc znowu bo teraz to chyba beda dziecko kontrolowac czesto.

Adeczka, trzymam kciuki aby leczenie jak najszybciej poskutkowało.Dobrze, że nie położyli Cię do szpitala, chyba wskazuje to ,że nie jest aż tak źle?Chociaż nie wiem ,może to tylko w pl kładą od razu do szpitala niezależnie od tego jaki ciężki jest stan

Powiedzieli ze wyniki sa znacznie podwyzszone, ael nie wiem jakie wiec nie mam porownania z pierwsza ciaza.
Musze sobie poczytac jak to lecza w UK.

dzieki za dobre slowa....

Kurcze wpadam się przywitać a tu takie smutne wieści:(
Adeczka
trzymam kciuki,żebyś jak najdłużej w dwupaku chodziła i żeby z dzidzią wszystko dobrze było. Myślami jestem z Tobą kochana :*

reklama
Do góry