reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

adeczka trzymaj się kochana..
mam nadzieję że bedzie dobrze i że się Tobą dobrze zaopiekują w UK...

ja uciekam bo mamy sup0ere pogodę i większość dnia zaplanowana..
będe koło 16 bo leci mecz:-D

miłej soboty

reklama
Hej laseczki :-)

Jakaś jestem dziś beznadziejna, teściowie polecieli rano do Szwecji i w sumie od 6 nie śpię. A teraz chodzę z kąta w kąt i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Siedzieć w jednym miejscu nie usiedzę, porobię coś to zaraz jestem umęczona jak cholera. Nawet nie mam siły kawy wypić.

Witam się z kawusią
Adeczka trzymam kciuki abyście jak najdłużej w dwupaku wytrzymały, i wierzę że wszystko będzie dobrze, tutaj na początku ciąży olewają wszystko ale jak już jest ciąża zaawansowana to wtedy robią wszystko co się da.

Dzieki dziewczyny.
Moj maz tak sie wystraszyl ze wczesniej urodze, ze ciagnie mnie dzis do ikei po komode dla malej i po jakies ubanka haha.
Ma to swoje dobre strony, bo juz bedziemy przygotowani na nadejscie dzidzi, ale powiem wam ze jak patrze na to, co mam, to tylko mysle, zeby sie wszystko dobrze skonczylo.
Milego weekendu dla wszytkich

Witam się przy porannej kawce :-)

Adeczka złe wieści, mam nadzieję, że dzidzia posiedzi w brzuszku jak najdłużej, każdy tydzień jest cenny, ba każdy dzień.

Poziomki ty tak spokojnie o tym szpitalu, mnie ciągle przeraża konieczność spędzenia w nim tyle czasu, nawet jednego dnia. Mam tyle niezamkniętych spraw. Z drugiej strony pierwsza dziewczynki zobaczysz :-) A palucha dokładnie obejrzyj, żeby się zakażenie nie wdało, nie powinno cię tak długo i mocno boleć.

Styna współczuję problemów z wypłatą, wiem jak to jest, rachunki czekają i nikogo nie obchodzi, że ktoś się pomylił. W PL można naliczyć pracodawcy procent za każdy dzień zwłoki, ale kto się do tego stosuje...

reklama
adeczka trzymam kciuki &&&&&

A ja dziś między zajęciami na uczelni miałam względy,aż miło mi się zrobiło. Po raz pierwszy przepuszczono mnie do sklepiku bez kolejki i to samo w WC. Także są i plusy naszego błogosławionego stanu ;-)

Do góry