reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cholestaza moze przyspieszyc, ale nie musi. Plod moze tez obumrzec. I tego sie najbardziej boje. Ja mialam w 35 tc skrocona szyjke macicy i moja gin powiedziala, ze tak czy tak trafilabym do szpitala. Maja urodzila sie w 36 tc. Pytalam ostatnio polozna dlaczego tak szybko szyjka sei skrocila i czy to sie moze powtorzyc. Powiedziala, ze roznie moze byc, ale ze moze tez bylo tak, ze organizm wyczul zagrozenie dla dziecka (cholestaza) i chcial sie go pozbyc z organizmu, zeby malenstwu nic sie nie przytrafilo. Po porodzie lekarze mowili, ze mialysmy szczescie, ze natura wie co robi. Tu w UK jesli wyniki sa zle to wywoluja porod.

reklama
Adeczka cały czas trzymam za Was kciuki!!
Ewcia cieszę się, że u Was wszystko dobrze, lubię czytać takie wiadomości, od razu lepiej się robi na serduchu!!

A ja jestem dzisiaj wkurzona, bo przyszedl rachunek za telefon i się okazało, że naliczyli sobie 100 zł za przysyłanie sms specjalnych za Loterię Klub Orange, w której można wygrać auto. tylko najlepsze jest to, że mój M. nie wysyłał do nich żadnego sms, że chce brać udział w tej loterii, a oni sami sobie przysyłali takie sms. Więc zadzwoniłam do obsługi klienta i złożyłam reklamacje, mam nadzieję, że ja uwzględnią bo 100 zł piechota nie chodzi. WRRRRRRRRRRR zawsze coś.

Alex cwaniaczki szukają naiwnych !!!!! Znajomej ostatnio naliczyli ponad dwie stówki za neta, jak zadzwoniła do nich to jej stwierdzili,że za granicą z niego korzystała, a ona w szoku bo nigdzie nie wyjeżdżała. Też pisała pismo z reklamacją i czeka na sprostowanie rachunku.

Adeczka trzymam za Was &&&&&&&

Witam Kochane:happy:
Piesek ma niedoczynność tarczycy tak jak ja i bierze te same leki tylko inną dawkę. W czwartek ma jeszcze usg żeby sprawdzić skąd to się wzięło.

Adeczka trzymam kciuki bardzo mocno aby wszystko było dobrze:happy:

Ja najadłam się pierożków i zaraz będę pić soczek świeży bo Misiek kupił sokowirówkę i codziennie pijemy świeże soczki. Tylko Wojtuś się denerwuje jak za kwaśny jest :-D i mnie boksuje :happy:
Wybraliśmy dla Wojtusia leżaczek i mate ale pokaże na zakupowym :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie. Życzę miłego popołudnia i wieczoru :happy:

adeczka mam nadzieję że to nie cholestaza..
ja tez jak były podejrzenia to bałam się najbardziej toego obumarcia płodu , na szczęście nie mam cholestazy
mam nadzieję że tez nie będziesz mieć...
&&&&&&&&&&&&&&&&&

No tego właśnie nie wiem dowiem się na kolejnej wizycie. Podejrzewam, że to przez dietę bo oprócz swojej specjalnej karmy dawaliśmy mu inne jedzonko... Ale od paru dni ma już dietę ścisłą także zobaczymy.

Witajcie Laseczki:-D
Prezepraszam ze tak rzadko zaglądam ale na prawde nie mam czasu.Dom zastałam....no cóż w stanie...
Ale czego sie moglam spodziewać:)
Z ta cholestazą to jakiś pogrom,dziewczyna która lezała ze mna drapała się potwornie a wyniki miala niejednoznaczne.
Mam nadzieje że żadną z Was to nie dopadnie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
9 marca dowiem się kiedy ide do szpitala juz na stale,powiedzieli mi wstepnie że to bedzie 32-34tc wiec już niedługo.
Gabi lepiej niz ja zniosła rozłąkę:))
Pewnie nie uwierzycie ale w szpitalu przybyło mi 3,5kg:szok::-D
Dzisiaj genialna jak zwykle wpadłam do kotłowni i obiema nogami wlazłam na deski z gwoździami...lewa stopa a właściwie paluch boli tak że nie moge stanąc,pewnie jakis nerw skaleczyłam czy jak:eek:

Kamcia jak córeczka??

reklama
Poziomka witaj skarbie :* a po co do tej kotłowni lazłaś?? Ty masz wypoczywać!!! A jak uczulenie przeszło?? To 9 marca razem idziemy na wizytę :tak:

Do góry