reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

poziomki - strasznie mi smutno z powodu sytuacji, która Cię spotkała, mam nadzieję że krążek Wam pomoże i będziecie mogli szybko wrócić do domku, odzywaj się często żebyśmy nie musiały się martwić. trzymam kciuki

reklama
Wiem Misia, ja też bardzo nie chciałam wyjeżdżać, ale czasem warto postawić wszystko na jedną kartę... :rofl2: Ja bardzo chciałabym żyć w Polsce, tam gdzie moja rodzina i znajomi ale niestety, ten kraj na to nie pozwala...

salsera potwierdzam, film wspaniały, natomiast kompletnie nie rozumiem, dlaczego w tv reklamuje się go jako "królewsko śmieszną KOMEDIĘ"(?!).

Poziomki to zjesz porządnie:happy:
Ja zawsze jak leżałam w szpitalu to uciekałam na pory obiadowe i kolacje. Rodzice zawsze mi pyszności przywozili :-)

Poziomki wcinaj wszystko co ci przyniosa z domu, bo podejrzewam, ze szpitalne zarelko nie jest zbyt smaczne...a co do odplatnosci za krazek to sie w glowie nie miesci, przeciez to jest poniekad rzecz ratujaca podtrzymujaca ciaze w razie czegos tam nie daj boze i jak nie zaplacisz to co? To sobie rodz wczesniej? No nieee a niby ciezarne nawet jak nie maja ubezpieczenia to darmowa opieka im sie nalezy... czlowiek placi skladki i co z tego ma? Za wszystko musi bulic...

Mam pytanie, jak wasze zeby? Ja swoje mialam wszystkie poleczone, wiec byly w swietnym stanie, od ponad roku zywyna mi sie 8-mka i wylezc nie moze i boli mnie dziaslo od paru dni i na dodatek sasiadujaca 7-mka i 6-tka sie ulamaly ;((( i od tego gowna numer 8 leca mi po kolei zeby! Musze zrobic z tym porzadek, a ze nie stac mnie w tej chwili isc prywatnie to ciekawa jestem ile bede musiala czekac na wizyte u funduszowego dentysty...hm...ciekawe czy jako brzuchata przyjeliby mnie wczesniej?

reklama
Aga żelazo to koszmar a sterydy damy rade:tak:

Mandrzejczuk te krążki były już zakładane jak Gosie rodziłam 11 lat temu i jeszcze nie zdążyli uzbierać odpowiedniej ilosci wyników!!

Ale jestem zmeczona..

Do góry