reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Znaczy to ze w szyjke można wlożyc pzlec (jest na tyle luźna) ale długość jest jeszcze dobra. Krążek to passer który zakłada się na szyjkę żeby ją wzmocnićPoziomki co to znaczy???- "szyjka przepuszcza palec ale poniewaz ma 28mm nic sie nie dzieje ale mam zalecony krążek."
Jolus mam na jutro morfologie i mocz
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Obiad znośny ale porcja....
Jak na razie ok, ale mam nastepna bombe krążek nie jest refundowany i kosztuje 150zl zalamka czegoś takiego nie refundować?? Mam go założyć w niedługim czasie,moge to zrobić na wizycie.
A no i musze go sama kupić
Jak na razie ok, ale mam nastepna bombe krążek nie jest refundowany i kosztuje 150zl zalamka czegoś takiego nie refundować?? Mam go założyć w niedługim czasie,moge to zrobić na wizycie.
Obiad znośny ale porcja....
Dobra nie komentuje tego!! Widzę mało kłopotów mamy
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dokładnie, nasz NFZ jest do d..
reklama
Nie tylko NFZ, ale on najbardziej krzywdzi ludzi... Jak słyszę czasem w telewizji co oni wymyślają, to się zastanawiam czy może jest 1 kwietnia i to pryma aprylis... Poziomki to jest chore, że każą Ci płacić, to jest właśnie polska polityka prorodzinna...