reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hej na stronce http://www.feminatal.pl/dolegliwosci_ciazowe.html znalazlam cos takiego:

Kiedy "gnać" do ginekologa, czyli przykłady objawów naglących.
Niekiedy pozornie błahe objawy mogą poprzedzać wystąpienie powikłań ciąży.
- gwałtowne, wzmożone ruchy kończyn,
- wybroczyny na skórze,
- szybko narastające obrzęki,
- zaburzenia mózgowo-wzrokowe: ból głowy, ograniczona świadomość, mroczki lub błyski przed oczami, nieostre lub przyćmione widzenie, ślepota,
- nagła duszność i płyn zalegający w drogach oddechowych,
- sinica kończyn lub twarzy,
- bóle okolicy żołądka lub nadbrzusza,
- skąpomocz (poniżej 0,5 l na dobę),
- krwawienie z dróg rodnych,
- macica twarda "jak kamień",
- nagły, znaczny wypływ płynu z pochwy,
- brak odczuwania ruchów płodu.
I tu sie zastanawiam odnosnie tego na czerwono, co ma plyn zalegajacy w drogach oddechowych do ciazy? Troche sie martwie bo o jakiegos tygodnia jestem przeziebiona i mam wlasnie zawalone drogi oddechowe(katar i wlasnie taki sluz w gardle...) czy powinnam siac panike???

Ostatnia edycja:
jolek bo z tej stronki wzięty ten tekst...

wisienka nie mam pojęcia..
może chodzi o to że jak się jest chorym to lepiej iść po leki niż się męczyć bo bakterie szkodliwe dla dzidzi??

nie mam pojęcia...

Dziewczyny jak się wali to wszystko naraz, właśnie byłam się wykąpać i co się okazuje MAM ROZSTĘPY. i to nie na brzuchu jak się spodziewałam tylko na biodrach i zewnętrznej części pośladków :angry::-(

Tak wisienko przeczytałam zanim edytowałaś. Idź do lekarza i się nie stresuj:)

Styna ja od jakiś dwóch tygodni mam rozstępy z przodu na udach a wczoraj zauważyłam po lewej stronie na brzuchu...a smaruję się kremami parę razy dziennie:wściekła/y:

reklama
współczuję rozstepów dziewczyny
ja się załamałam jak wyszły mi w dzień terminu.. gdybym urodziła w terminie to bym się przed nimi uchowała a jednak się nie dąło:confused2:
oczywiście mam na brzuszku

Do góry