reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jeden dzień nie czytałam nic na forum a nie zdążę teraz nadrobić, bo się wzięłam za wielkie sprzątanie. W weekend miałam mega lenia, to teraz muszę nadrobić.
jaipur, moja koleżanka też chudła w ciąży a Mała urodziła się w terminie. Zapytaj lekarza, a nie martw się.
kamcia, nogi do góry i leż sobie cały dzień, aż nabierzesz siły.

reklama
Hej a ja mam takie pytanko niektore z Was chodzily na basen ja sie dzis wybieram z mezulem, rozumiem ze jesli wszystko przebiega prawidlowo to nie ma zadnych przeciwwskazan do korzystania z basenu w ciazy(no moze poza wagowymi;-)boje sie ze jak wejde do basenu to woda wyplynie:) taki wieloryb sie ze mnie zrobil ostatnio ze masakra):confused:

Wisienka można iść ale przed wejściem do wody musisz zgłosić się do ratownika aby trochę wody upuścił z basenu, co by się nie przelewała:-D

dziewuszki a na ten basen to chodzicie w miejsca gdzie woda jest podgrzewana jakos bardziej, czy to nie robi różnicy? tez z chęcia bym sobie poszła popływać, w końcu miałabym jakiś ruch, ale obawiam sie tej chlodnej wody.

oh ja też marzę o basenie... :) niestety skutecznie odstrasza mnie cena najbliższego basenu :crazy: i możliwość "wywinięcia orła" na śliskich kafelkach... no i zostaje mi wanna w domu do pomoczenia tyłka... :) ale to zawsze coś. Cóż zastanawiam się też czy nie jest łatwiej złapać różne infekcje na basenie czy to tylko taki mit??

styna - dobry pomysl hihi:tak:
co do infekcji to tez czytalam na roznych forach ale dzwonilam przed chwila do ginki i mowi ze musze sie poprostu bardzo dokladnie po wyjsciu z basenu wymyc mydelkiem pod prysznicem i nie powinno byc problemu:)

mi ginka powiedziała żeby lepiej na basen nie chodzić w ciąży ze względu na wysokie ryzyko infekcji pochwy. Wiadomo, ludzi korzystających z basenu pełno, często nie świadomych swoich kłopotów zdrowotnych a na Nas kobietach ciężarnych odbije się to najgorzej!

Cześć babeczki :-) Byłam dzisiaj na tej paskudnej glukozie i do teraz mnie mdli :baffled: Ciepłe i słodkie obrzydlistwo.

Na basen nie chodzę od lat, brzydzę się.

Mi nawet bardziej niż sam basen marzy się jacuzzi... Wiecie cieplutka woda i masujące bąbelki, ale z tego co słyszałam to jest jeszcze większe składowisko bakterii :(

reklama
Cześć dziewuszki:)
A my z chrześniakiem od samego rana rozwiązujemy różne quizy, budujemy z klocków lego i oglądamy bajki. Po obiadku chcemy iść do McDonalda.

Wszystkim rozchorowanym życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Ja na basen tez nie chodzę, bo zaraz mnie łapie grzybek, więc wolę sobie odpuścić.

Do góry